Euro 2016

Μπέιλ: «Δεν έχω μιλήσει με τον Κριστιάνο»

Τα βαριά χαρτιά της επίθεσης της Ρεάλ κοντράρονται στον ημιτελικό του Euro, όμως όπως τόνισε ο Μπέιλ δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Ρονάλντο πριν το ματς της Ουαλίας με την Πορτογαλία.

Να κάνει τα πάντα ώστε να βοηθήσει την Ουαλία να περάσει στον τελικό του Euro θέλει ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ δήλωσε πως δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον συμπαίκτη του στην «βασίλισσα» Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά:

«Δεν έχω ανταλλάξει κάποιο μήνυμα με τον Κριστιάνο. Είναι φανταστικό παίκτης, αλλά νομίζω ότι πρέπει να ανησυχούμε για τους εαυτούς μας και όχι για τον αντίπαλο. Έχουμε παίξει με ομάδες που είχαν εξίσου καλές μονάδες. Το όνειρό μου είναι να κερδίσουμε, όπως και επίσης να κατακτήσουμε στη συνέχεια και το Κύπελλο. Το θέλουμε, αλλά πρώτα πρέπει να περάσουμε από τα ημιτελικά».

Για το ότι δεν προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα το πρωί της Δευτέρας: «Είναι φυσιολογικό το να προφυλάσσεσαι μετά από συνεχή παιχνίδια. Αποφάσισε να κάνω ατομικό. Έχω δώσει πολλά παιχνίδια αυτή την σεζόν, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

Για την εικόνα της Πορτογαλίας: «Δε νομίζω ότι Πορτογαλία παίζει βαρετό ποδόσφαιρο. Έχουν καλή άμυνα και μπορούν να σκοράρουν».

Για το ενδεχόμενο απουσίας του Πέπε: «Ο Πέπε είναι ένας σπουδαίος παίκτης, απόλυτος επαγγελματίας. Θα είναι μεγάλη απώλεια αν δεν παίξει»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x