Ισπανία

Μπέιλ: «Εξαιρετική η περσινή σεζόν για εμένα»

Δεν πρόκειται να ξεχάσει τις επιτυχίες της περσινής σεζόν ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος παραδέχτηκε πως η κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ένα μοναδικό γεγονός.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, πέρυσι, πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν, αφού κατέκτησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης το Champions League, ενώ οδήγησε και την Ουαλία στα ημιτελικά του Euro.

Συνεπώς, ο αστέρας των «μερένχες» δεν μπορεί να ξεχάσει τις περσινές επιτυχίες όπως επισημαίνει μέσω δηλώσεών του: «Η κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ ήταν κάτι μοναδικό».

Παράλληλα συμπλήρωσε: «Ήταν μια μακρά και δύσκολη χρονιά, ωστόσο δουλέψαμε σκληρά και καταφέραμε να κερδίσουμε ότι ακριβώς επιθυμούσαμε. Για μένα η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική».

Τέλος, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας» δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ότι είναι εκ των φιναλίστ για το βραβείο του καλύτερου Ευρωπαίου παίκτη: «Αυτά τα βραβεία δεν μπορείς να τα κερδίσεις μόνος σου, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που προσέφεραν τα μέγιστα για να είμαι εγώ υποψήφιος».

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x