Ισπανία

Μπέλιγχαμ: «Θέλω πρωτάθλημα και Champions League με τη Ρεάλ και το Euro με την Αγγλία»

Ξεκάθαρος με τους στόχους που έχει με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική Αγγλίας ήταν ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στις δηλώσεις του στα βραβεία Laureus.

Σε σημείο αναφοράς της Ρεάλ Μαδρίτης έχει εξελιχθεί ο μόλις 20 ετών Τζουντ Μπέλιγχαμ, που έως τώρα στη σεζόν έχει σκοράρει 21 γκολ, οδηγώντας τη «βασίλισσα» στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Champions League.

Ο 20χρονος κατέκτησε το βραβείο «αποκάλυψη της χρονιάς» στα βραβεία Laureus (Laureus World Sports Awards) και στις δηλώσεις του ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τους στόχους του.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που του έγινε για τους τίτλους που διεκδικεί απάντησε: «Σίγουρα, κάτι που θέλω να κάνω είναι το πρωτάθλημα και το Champions League με τη Ρεάλ, αλλά και το Euro με την Αγγλία», συνεχίζοντας πως:

«Έχουμε ακόμα μερικά παιχνίδια για να ολοκληρώσουμε τη LaLiga και μετά έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια εναντίον της Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του Champions League. Για το Euro ελπίζω ότι μπορούμε να βρεθούμε στην καλύτερη φόρμα μας και να κάνουμε ένα καλύτερο Euro από τα προηγούμενα» συμπλήρωσε ο Μπέλιγχαμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x