Euro 2024

Μπεν Σιμόν: «Οι παίκτες μου ήθελαν πολύ τη νίκη»

Ο τεχνικός της Κύπρου δήλωσε ικανοποιημένος, παρά την ήττα, από την προσπάθεια των παικτών του και υποστήριξε πως το σύστημα που επέλεξε αιφνιδίασε την Ελλάδα.

Παρά την ήττα από την Ελλάδα ο τεχνικός της Κύπρου δήλωσε ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και δήλωσε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά:

«Είδα μια ομάδα με πολύ μεγάλο κίνητρο που κυριάρχησε στο παιχνίδι. Είδα παίκτες που ήθελαν πολύ τη νίκη. Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού, για εμένα ήταν ένα καλό παιχνίδι, με κακό αποτέλεσμα. Οι παίκτες έμειναν μακριά από τον θόρυβο, ήθελαν να κερδίσουν. Μερικές φορές πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου. Πιστεύω πολύ στην ομάδα. Αρχίζουμε να παίζουμε σαν μια δυνατή ομάδα. Δεν είμαστε ακόμα εκεί, αλλά θα φτάσουμε εκεί. Έχουμε μια καλή γενιά που μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε. Αυτά τα προκριματικά δεν ήταν καλά από πλευράς αποτελεσμάτων, αλλά αν πάρουμε το μάθημα θα γίνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύω πως αυτοί οι παίκτες μπορούν να φτάσουν την Κύπρο κάπου καλά».

Για το σύστημα-πλάνο που επέλεξε: «Δεν ήταν μόνο οι δημοσιογράφοι που εξεπλάγησαν με το σύστημα. Και η Ελλάδα δεν το περίμενε. Το να παίζουμε με διαφορετικά συστήματα είναι ένα εργαλείο για εμάς. Είναι κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει».

Για τον αγώνα με το Βέλγιο που ακολουθεί: «Θα πάμε στο Βέλγιο για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είναι ένα μεγάλο τεστ, και θα πάμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Όπως έχω πει, στην Ευρώπη πάμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε».

Για ότι έζησε έντονα το παιχνίδι από το πάγκο: «Ακόμη και αν δεν διακυβεύεται ένας τίτλος για εμένα το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα και το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x