Μπενέα για τον δικαστή των εφέσεων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού: «Δεν γίνεται να ομολογεί δημόσια ότι φοβάται»

Το προφίλ του δικαστή που θα αναλάβει τις εφέσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για τους βαθμούς που τους έχουν αφαιρεθεί σκιαγράφησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η Μαίρη Μπενέα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, η έμπειρη δικαστική ρεπόρτερ αναφέρθηκε στα λεγόμενα του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρη Σκουτέρη σε ένα συνέδριο που είχε παρευρεθεί το 2015, σύμφωνα με τα οποία δεχόταν απειλές και φοβόταν για τη ζωή του.

Σημείωσε λοιπόν ότι δεν γίνεται να μην αμφισβητηθεί η κρίση ενός δικαστή, όταν εκείνος ομολογεί δημόσια ότι φοβάται.

Ανάμεσα σε άλλα, η κα Μπενέα ανέφερε:

«Δεν έχει ξαναγίνει δικαστής να βγαίνει στο βήμα και να βουρκώνει. Είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή τη δική του και της οικογένειάς του, εξαιτίας απειλών που δεχόταν.

Είναι απορίας άξιον λοιπόν πώς και γιατί έμεινε στη θέση του μετά απ’ όλα αυτά. Όλες οι αποφάσεις του τίθενται υπό αμφισβήτηση. Δεν γίνεται ένας δικαστής να φοβάται. Αν αυτό συμβαίνει, δεν πρέπει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Ο λαός που τον πληρώνει περιμένει απ’ αυτόν να είναι δίκαιος και η κρίση του τίθεται υπό αμφισβήτηση αν ομολογεί δημοσίως ότι φοβάται»
.

Ακούστε αναλυτικά τι είπε η Μαίρη Μπενέα στην «Έφεση της Τρίτης»

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ