Πορτογαλία

Θέλει τον Φίλιπς για την άμυνα της Μπενφίκα ο Σμιντ

Την περίπτωση του Νάθανιελ Φίλιπς της Λίβερπουλ φέρεται να εξετάζει για την άμυνα της Μπενφίκα ο Ρότζερ Σμίντ σύμφωνα με βρετανικά Μέσα ενημέρωσης.

«Ιατρικό» στις πληγές που έχουν ανοίξει στην άμυνα της Μπενφίκα ψάχνει ο προπονητής της ομάδας, Ρότζερ Σμιντ. Ο 55χρονος Γερμανός τεχνικός μετά την αποχώρηση του Γιάν Βερτόνγκεν για την Άντερλεχτ αλλά και τους τραυματισμούς των Μοράτο, Βερίσιμο και Λούκας Βίκτορ, κινείται στην αγορά ώστε να «κλείσει» άμεσα έναν κεντρικό αμυντικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Athletic» η Μπενφίκα έχει βάλει στο στόχαστρο τον Νάθανιελ Φίλιπς της Λίβερπουλ ως βασικό αντικαταστάτη για τη γραμμή μαζινό.

Ο 25χρονος Άγγλος στόπερ δε βρίσκεται εδώ και καιρό στις επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ για το κέντρο της άμυνας της Λίβερπουλ εξαιτίας των αρκετών επιλογών που υπάρχουν στη θέση και το ενδεχόμενο της αποχώρησης του είναι αρκετά πιθανό.

Mάλιστα στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ο Φίλιπς αγωνίστηκε ως δανεικός στην Championship με τη φανέλα της Μπόρνμουθ ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Σμιντ κατά την κοινή τους θητεία στη Στουτγκάρδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x