Πορτογαλία

Σόκαρε τη Μπενφίκα και πήρε βαθμό στο «Ντα Λουζ» η Κάζα Πία!

Η Μπενφίκα δεν κλείδωσε το ματς και το πλήρωσε, αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Κάζα Πία στο «Ντα Λουζ» για τη δεύτερη απώλεια βαθμών της στη φετινή Primeira Liga.

Απώλεια βαθμών από το πουθενά για την Μπενφίκα στην έδρα της!

Οι «αετοί» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Κάζα Πία στο «Ντα Λουζ» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Primeira Liga, σε ένα παιχνίδι που πήραν το προβάδισμα, έχασαν πολλές ευκαιρίες για να το «κλειδώσουν» αλλά ήταν αναποτελεσματικοί στο τελευταίο τρίτο και στο τέλος το... πλήρωσαν.

Έτσι, το σύνολο του Ρότζερ Σμιντ πήγε στους 22 βαθμούς, ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά έχει ματς περισσότερο, κάτι που σημαίνει ότι αν τα «λιοντάρια» πάρουν βαθμό ή βαθμούς με την Μποαβίστα τη Δευτέρα (30/10) θα αφήσουν την Μπενφίκα στη δεύτερη θέση.

Το σκορ άνοιξε στο 44' ο Ζοάο Μάριο, ενώ στο 54' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν με τον Καρντόσο, ο οποίος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Εν τέλει, η ψυχωμένη Κάζα Πία βρήκε γκολ, καθώς στο 81' ο Λαραζαμπάλ έφερε την αναμέτρηση σε ισορροπία για το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.


Στο άλλο ματς, η Βιτόρια διέλυσε την Τσάβες με 5-0 και έδωσε συνέχεια στη φετινή εντυπωσιακή της πορεία, αφού πάτησε τριάδα με 19 βαθμούς, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x