Πορτογαλία

Οργή οπαδών της Μπενφίκα με τον Φερνάντες: «Δείχνει έλλειψη σεβασμού»

Οι οπαδοί της Μπενφίκα είναι έξαλλοι με τον Έντσο Φερνάντες, ο οποίος φέρεται να υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, καθώς απουσίαζε από τις πρόσφατες προπονήσεις της ομάδας.

Έντονος είναι ο εκνευρισμός των οπαδών της Μπενφίκα με τον Έντσο Φερνάντες.

Ο Αργεντινός βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την Τσέλσι και η μεταγραφή του μοιάζει πια δεδομένη, με τους «μπλε» να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ποσό που φτάνει τα 127 εκατομμύρια ευρώ. Ο Φερνάντες, βέβαια, βρίσκεται ακόμη στο δυναμικό της Μπενφίκα και οι πρόσφατες πράξεις του έχουν κάνει τους οπαδούς των «αετών της Λισαβόνας» να αγανακτούν.

Πιο συγκεκριμένα, είχε λάβει εντολή να μην ταξιδέψει στην Αργεντινή για να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά, την οποία τελικά αγνόησε. Σύμφωνα, μάλιστα, με πορτογαλικό Μέσο, ο Φερνάντες απουσίαζε από τις δύο προπονήσεις της ομάδας την Δευτέρα. Στις 2 Ιανουαρίου ο ατζέντης του, Ουριέλ Πέρεθ, δημοσίευσε φωτογραφίες του 21χρονου να διασκεδάζει, το οποίο λειτούργησε ως αποδεικτικό στοιχείο για την απουσία του. Η στάση του Φερνάντες εκνεύρισε τον Ρότζερ Σμιντ και αναμένεται να επιβληθεί τιμωρία στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Οι οπαδοί της Μπενφίκα δεν άφησαν ασχολίαστο το συμβάν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η πράξη του δείχνει έλλειψη σεβασμού προς την Μπενφίκα» και ότι «πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x