Πορτογαλία

Μπενφίκα σε Κινέζους για Μήτρογλου: «Δώστε τα 45 εκατομμύρια της ρήτρας και πάρτε τον»!

Μεταγραφικός «πυρετός» στην Πορτογαλία… made in China! Η Τιανγίν, όπως γράφουν τα ΜΜΕ της χώρας, επανήλθε για τoν Κώστα Μήτρογλου, με την Μπενφίκα να ζητάει ακατέβατα 45 εκατ. ευρώ για να τον δώσει!

Τους πάντες έχει βαλθεί να τρελάνει η κινεζική Τιανγίν Τσουαντζιάν -και όχι η Τιανγίν Τέντα, που «ψήνει» τον Ιντέγε!

Οι Κινέζοι, όχι μόνο δεν τα παρατάνε, μετά το «όχι» της Μπενφίκα στα 30 εκατ. ευρώ που έδιναν πριν μερικές μέρες, αλλά έχουν επανέλθει αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν (αν ξέρουν τι έχουν…), για να αποκτήσουν τον Κώστα Μήτρογλου!

Ο τελευταίος, που… δίνει ρέστα στους «αετούς», ενώ την Κυριακή (19/2) έβαλε το ωραιότερο, ίσως, γκολ της καριέρας του, δεν «ψήνεται» να μετακομίσει στην Ασία, ειδικά τώρα, που αυτός και η σύντροφός του περιμένουν το πρώτο τους παιδί, αλλά αν η πρόταση της Τιανγίν είναι εξωπραγματική -όπως δείχνει ότι θα είναι- τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι Πορτογάλοι, ωστόσο, στη χώρα έχουν ταξιδέψει ξανά εκπρόσωποι της κινεζικής ομάδας, ώστε να κάνουν νέα, βελτιωμένη πρόταση στην Μπενφίκα για τον Έλληνα επιθετικό. Και αυτήν τη φορά, η απάντηση του συλλόγου της Λισαβόνας δεν ήταν αρνητική, αλλά η εξής: «Δώστε τα 45 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του και πάρτε τον»! Μιλάμε, δηλαδή, για τρελά λεφτά, 15 εκατομμύρια περισσότερα από όσα έδιναν στην πρώτη τους «κρούση»!

Μένει, λοιπόν, να δούμε, αφενός αν, πράγματι, η ομάδα που προπονεί ο Φάμπιο Καναβάρο θα κάνει πράξη τη διάθεσή της να «ξηλωθεί» και αφετέρου, τι θα πει ο «πιστολέρο»…

Θυμίζουμε, η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα τελειώνει στις 28 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x