Πορτογαλία

Έφυγε αλώβητη από την έδρα της Μπενφίκα και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας η Σπόρτινγκ

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας πανηγύρισε η Σπόρτινγκ, μετά το ισόπαλο 2-2 στο Ντα Λουζ και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό!

Έφυγε αλώβητη από το «Ντα Λουζ» και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας η Σπόρτιγνκ!

Η ομάδα του Ρουμπέν Αμορίμ προηγήθηκε δύο φορές και παρότι είδε την Μπενφίκα να την ισοφαρίζει για το τελικό 2-2, πήρε την πολυπόθητη πρόκριση χάρη στη νίκη της με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό!

Ο Χιούλμαντ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με υπέροχο πλασέ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47'), με τον Οταμέντι να εκμεταλλεύεται μια ιδανική σέντρα του Νέρες, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με δυνατή κεφαλιά στο 53'. Ωστόσο, η χαρά της Μπενφίκα κράτησε κάτι λιγότερο από δύο λεπτά, αφού στο 55' ο Παουλίνιο έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ την Σπόρτινγκ.



Στο 63' ο Γιέκερες έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με δυνατό του σουτ, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Ράφα ισοφάρισε σε 2-2, μετά από σέντρα πάρε-βάλε του Μπα. Στη συνέχεια η Μπενφίκα πίεσε, αλλά δεν βρήκε το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση, με την Σπόρτινγκ να πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό, εκεί που θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Πόρτο-Γκιμαράες.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x