Πορτογαλία

Η Σπόρτινγκ σκόραρε, ο Ράμος ισοφάριζε και η Μπενφίκα παρέμεινε στην κορυφή!

Με τον Ράμος να βγάζει ξανά τα κάστανα από τη φωτιά η Μπενφίκα έμεινε στο 2-2 με την «συμπολίτισσα» Σπόρτινγκ εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην κορυφή μετά από 16 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Ο Ράμος διατήρησε στην κορυφή τη Μπενφίκα! Σε ένα τρομερό ντέρμπι στο «Ντα Λουζ» η ομάδα του Σμιντ δεν παρέδωσε τα όπλα και τις δύο φορές που η Σπόρτινγκ προηγήθηκε και με πρωταγωνιστή τον... σεσημασμένο Πορτογάλο στράικερ ισοφάρισε σε 2-2, διατηρώντας το κόκκινο χρώμα στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από 16 ματς! Στην τέταρτη θέση η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ που αγωνίστηκε χωρίς τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Σπόρτινγκ να πιέζει και να χάνει την πρώτη ευκαιρία με το σουτ του Πόρο που εξουδετέρωσε στο 6' ο Βλαχοδήμος! Στο 20' ο Ζοάο Μάριο απάντησε στην ευκαιρία των φιλοξενούμενων με τον Αδάν να αποκρούει.



Στο 27' η Σπόρτινγκ «πάγωσε» το «Ντα Λουζ» όταν ο Μπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου κάνοντας το 0-1.



Η Μπενφίκα πίεσε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον συνήθη ύποπτο Γκονσάλο Ράμος να νικά από κοντά τον Αδάν για το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.



Στην επανάληψη, το σκηνικό επαναλήφθηκε με την Σπόρτινγκ να πατά περισσότερο περιοχή. Στο 53' τα «λιοντάρια» κέρδισαν πέναλτι με τον Γκονσάλβες να νικά τον Βλαχοδήμο δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του!



Έντεκα λεπτά αργότερα η Μπενφίκα κατάφερε να αντιδράσει ξανά! Όμορφη ενέργεια του Γκριμάλντο που με πάσα βρήκε τον Ράμος ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής ισοφάρισε σε 2-2.



Ωστόσο μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και η Μπενφίκα διατηρήθηκε στην κορυφή της Liga Nos και στο +4 από την δεύτερη Μπράγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x