Champions League

«Έσπασε» έδρα και παράδοση η Μπενφίκα

Κόντρα στην ισχυρή παράδοση της Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της, αλλά και την κακή δική της στην Ισπανία, η Μπενφίκα πέρασε νικηφόρα (2-1) από το «Βιθέντε Καλντερόν» και μάλιστα με ανατροπή.

Τι και αν η Ατλέτικο παρέμενε για 11 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητη στο Βιθέντε Καλντερόν σε αγώνα Champions League και μάλιστα χωρίς να δέχεται γκολ στα τελευταία 7 παιχνίδια; Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Τι και αν είχε μόλις μια νίκη σε 10 επισκέψεις της στην Ισπανία; Με γκολ των Γκαϊτάν και Γκουέδες η Μπενφίκα «έσπασε» όλες τις αρνητικές παραδόσεις και πέρασε νικηφόρα από τη Μαδρίτη, επικρατώντας 2-1 των «ροχιμπλάνκος» με ανατροπή.

Οι παίκτες του Ρουί Βιτόρια, αρχικά απάντησαν στο γκολ του Κορέα με το οποίο προηγήθηκε η Ατλέτικο στο 23’, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι στο 37’ με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Γκαϊτάν μέσα από την περιοχή. Το 1-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Η ανατροπή για την ομάδα της Λισαβόνας ολοκληρώθηκε στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51’ , όταν ο Γκουέδες νίκησε τον Όμπλακ από πολύ πλάγια θέση μέσα στην περιοχή. Με το αποτέλεσμα αυτό οι «αετοί» της Λισαβόνας έκαναν το 2/2 στον 3ο όμιλο του Champions League, περνώντας νικηφόρα από την πιο δύσκολη έδρα του γκρουπ.

Βαθμολογία:
1. Μπενφίκα 6
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 3
3. Αστάνα 1
4. Γαλατασαράι 1

Η επόμενη αγωνιστική:
Ατλέτικο Μαδρίτης – Αστάνα
Γαλατασαράι - Μπενφίκα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x