Αγγλία

Σκέψεις παραμονής στη Νιούκαστλ από Μπενίτεθ ακόμα και με υποβιβασμό!

Σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Ράφα Μπενίτεθ φέρεται διατεθειμένος –εφόσον πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις- να μείνει στη Νιούκαστλ, ακόμα κι αν οι «καρακάξες» υποβιβαστούν στην Τσάμπιονσιπ.

Τα πράγματα είναι δυσοίωνα για τη Νιούκαστλ, η οποία ουσιαστικά βρίσκεται... κοντά στον υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ, μια αγωνιστική πριν το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ.

Κι αυτό γιατί της απομένει να δώσει ένα παιχνίδι, είναι στο -1 από την Σάντερλαντ, ενώ οι «μαυρόγατες» έχουν δύο ματς ακόμα να παίξουν!

Ο Ράφα Μπενίτεθ πήγε στις καρακάξες μεσούσης της σεζόν, σε μια... άρρωστη κατάσταση, επιχείρησε το «κόλπο γκρόσο», αλλά όλα δείχνουν πως δύσκολα θα αποφευχθεί το μοιραίο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Dailymail, ο Ισπανός προπονητής έχει δεθεί με τη Νιούκαστλ και φέρεται διατεθειμένος να μην φύγει, ακόμα κι αν τελικώς πέσει η ομάδα.

Χαρακτηριστικά τονίζεται πως εφόσον πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις, όσον αφορά το μπάτζετ της νέας σεζόν, αλλά και τον ξεκάθαρο στόχο του comeback στα σαλόνια, τότε ο άλλοτε τεχνικός της Ρεάλ δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραμείνει στον αγγλικό σύλλογο και να τον οδηγήσει στην... αναγέννηση!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x