Κύπελλο Ελλάδας

Μπέντο: «Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα»

Η νίκη κι όχι η ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Άρη, όπως δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο, που παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την παρουσία των «νέων».

Ο Πάουλο Μπέντο θεωρεί πως ο Ολυμπιακός δικαιούτο να έχει κερδίσει τον πρώτο αγώνα των «16» του Κυπέλλου απέναντι στον Άρη (1-1).

«Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Δύσκολο παρόλο που παίζαμε με ομάδα Β’ Εθνικής. Έχει παίκτες με ποιότητα και εμπειρία, καλά οργανωμένοι στην άμυνα και επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Είχαμε τον έλεγχο. Το αποτέλεσμα δεν μου φαίνεται δίκαιο, γιατί είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε» είπε ο Πορτογάλος προπονητής.

Παράλληλα, για τους παίκτες που επέλεξε και την απόδοση των νεαρών παικτών, όπως και των νέων αποκτημάτων, τόνισε: «Κάναμε ένα παιχνίδι από τακτικής άποψης και συμπεριφοράς παικτών καλό. Καλές οργανωμένες επιθέσεις. Παρά την ισοπαλία το αποτέλεσμα είναι καλό γιατί έχουμε και δεύτερο ματς στην έδρα μας. Έχουμε την δυνατότητα να προκριθούμε. Οι επιλογές παικτών έγιναν ανάλογα με το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά και τους παίκτες που ήταν σε καλύτερη κατάσταση και ανάλογα με τους τραυματίες που δεν ήταν διαθέσιμοι . Είμαστε ικανοποιημένοι από την συμπεριφορά των παικτών. Ο Νικολάου ήξερε καλύτερα την ομάδα από τους άλλους. Έκανε ένα καλό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Είμαστε ικανοποιημένοι και από τους νεαρούς συμπαίκτες του, αλλά και από τους Ανσαριφάρντ και Σισοκό».

Κληθείς να σχολιάσει τις διαμαρτυρίες των παικτών του Άρη προς τον διαιτητή τόνισε: «Ποτέ δεν σχολιάζω τις αποφάσεις του διαιτητή. Αυτός είναι που αποφασίζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x