Ισπανία

Μπενζεμά: «Γι’ αυτό δεν τραγουδώ τον εθνικό ύμνο»

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Καρίμ Μπενζεμά στο Vanity Fair.

Ο Καρίμ Μπενζεμά όταν ακόμη αγωνιζόταν στην εθνική Γαλλίας δεν τραγουδούσε τον εθνικό ύμνο. Ο λόγος; «Αν ακούσετε προσεκτικά τους στίχους του εθνικού ύμνου, καλεί τον κόσμο να πάει στον πόλεμο και εμένα δεν μου αρέσει αυτό», ανέφερε ο άσος της Ρεάλ σε συνέντευξή του στο Vanity Fair.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει ακούσει πολλά, από ΜΜΕ αλλά και φίλους της Ρεάλ, για την απόδοσή του φέτος και τα προηγούμενα χρόνια. «Εμάς τους μεγάλους παίκτες πάντα μας ασκούν κριτική. Όταν όμως κάνω ένα κακό παιχνίδι δεν χρειάζεται να μου το λένε τα ΜΜΕ, το ξέρω κι από μόνος μου. Εγώ πάντα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ. Δε με νοιάζει τι θα γραφτεί για μένα», δήλωσε.

Παράλληλα, μίλησε για τη φυλάκισή του για μία μέρα λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με sex tape (για την οποία αθωώθηκε). «Όταν αποφυλακίστηκα και πήγα στο προπονητικό κέντρο, με περίμενε ο Φλορεντίνο Πέρεθ και μου συμπαραστάθηκε. Ο πρόεδρος είναι δίπλα μου στις καλές και κακές στιγμές, είναι σαν οικογένεια για μένα», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x