Champions League

Μπενζεμά: «Λυπάμαι τον Λίνεκερ»

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε στην αντεπίθεση, απαντώντας στον χαρακτηρισμό «υπερεκτιμημένος» με τον οποίο τον περιέγραψε ο Γκάρι Λίνεκερ.

Όταν ο Γκάρι Λίνεκερ χαρακτηρίζει κάποιον «υπερεκτιμημένο» δεν μπορεί παρά να περάσει στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής μόνο εντυπωσιασμένος δεν έδειξε με το ξεκίνημα του Καρίμ Μπενζεμά τη φετινή περίοδο και δεν δίστασε να το εκφράσει δημοσίως.

Αλλά και ο Γάλλος παίκτης είχε τη δική του –το ίδιο, αν όχι και περισσότερο αιχμηρή- απάντηση: «Λυπάμαι εκείνους που το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι κριτική. Αυτοί οι πρώην ποδοσφαιριστές που γίνονται δημοσιογράφοι, έχουν βιώσει κοινά πράγματα με τους εν ενεργεία χωρίς (να δείχνουν πλέον) ίχνος αλληλεγγύης. Το μόνο που κάνουν είναι να μοιράζονται ό,τι αρνητικό συναίσθημα έχουν και εγώ ντρέπομαι για λογαριασμό τους».

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως τέτοιου είδους κριτική δεν βοηθά και συμπλήρωσε: «Αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις και εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι συγκεντρωθώ σε αυτά που μπορώ να κάνω στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει τίτλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x