Ελλάδα

Μπέος: «Με τον Μαρινάκη δεν θα ξαναπώ ούτε καλημέρα»

Αποφασισμένος να μην ξαναμιλήσει ποτέ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά ούτε και να σχολιάσει οτιδήποτε αφορά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, παρουσιάστηκε ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό σε ό,τι σχετίζεται με τις δικαστικές εξελίξεις που αφορούν τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, «Έφεση της Τρίτης».

Ο δήμαρχος τόνισε ότι για χάρη της φιλίας που τον συνέδεε με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θέλει να πει το οτιδήποτε ενώ πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να μιλήσει ποτέ ξανά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παράλληλα, εξέφρασε την απορία του για το πώς δεν έχουν τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός και η Βέροια, από τη στιγμή που έχουν προκύψει μαρτυρικές καταθέσεις για το ότι ο μεταξύ τους αγώνας το 2013 ήταν στημένος και την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός Βόλου «εξαφανίστηκε» από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, χωρίς να υπάρχουν ανάλογα στοιχεία.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν μπήκε στα αποδυτήρια του Παναιγιάλειου, αφού υπάρχει σχετική απαγόρευση εις βάρος του και δεν έχει καταπατήσει τους νόμους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος στον ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Η Έφεση της Τρίτης»:

Για το θέμα της αργίας που αναμένεται να τεθεί τις επόμενες μέρες:
«Ο τίτλος του δημάρχου παραμένει μέχρι να πεθάνεις. Δεν έχω εκπέσει ακόμα του αξιώματος. Εσείς κ. Θωμαΐδη και άλλοι φίλοι σας, περιμένετε να εκπέσω. Περιμένετε, κάνετε λίγη υπομονή και κρατήστε μικρό καλάθι. Υπάρχει κάτι το πολύ περίεργο. Πώς γίνεται να υπάρχουν περιοριστικοί όροι και να είμαι ύποπτος φυγής, όταν είμαι δήμαρχος;».

Για την απόφαση της ΕΕΑ ώστε να υποχρεωθεί σε παραίτηση από την προεδρία του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο για τον κ. Μαρινάκη. Ούτε αρνητικό, ούτε θετικό. Δεν μου επιτρέπεται για ένα άτομο που ήμασταν φίλοι επί σειρά ετών. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω με τον κ. Μαρινάκη, ούτε καλημέρα δεν θα του ξαναπώ. Όταν υπάρχουν τέσσερις μαρτυρικές καταθέσεις ότι το ματς Ολυμπιακού-Βέροια ήταν στημένο δεν κουνιέται φύλλο. Την ίδια ώρα για τον Ολυμπιακό Βόλου, χωρίς να υπάρχει μαρτυρική κατάθεση, τον εξαφάνισαν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Για ποια δικαιοσύνη μιλάμε; Λειτουργούν με δύο μετρά και δύο σταθμά».

Για τις καταγγελίες του κατά Τζιμπλάκη και Πούλιου σύμφωνα με την Interpol: «Δεν με νοιάζει τι λέει το ενημερωτικό δελτίο της Interpol. Δεν έχω πει ποτέ ότι έχει δωροδοκηθεί κάποιος, χωρίς να είμαι μπροστά. Πώς μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Εγώ έχω καταθέσει πράγματα που τα γνωρίζω εγώ ο ίδιος. Εγώ γνωρίζω ότι ο κ. Τζιμπλάκης είναι άρρωστος Ολυμπιακός και από εκεί και πέρα θα κρίνει η δικαιοσύνη, αν το απαλλακτικό βούλευμα για τον κ. Μαρινάκη ήταν δίκαιο. Το τι είπα στη Δικαιοσύνη, μπορείτε να το μάθετε και είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να το μάθετε. Εγώ δεν θα γίνω ρουφιάνος στα 57 μου. Αφήστε με να υπερασπιστώ τον εαυτό μου με δίκαιο τρόπο».

Στη συνέχεια ο πρώην μεγαλομέτοχος του Αχιλλέα Μπέου δήλωσε:

«Αυτός που αθώωσε τον κ. Μαρινάκη που καλώς τον αθώωσε, έπρεπε να αθωώσει και μένα. Εγώ στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες μιλάω συνέχεια με τον κ. Μαρινάκη και με άλλον ένα. Πώς γίνεται να είμαι εγώ κατηγορούμενος και όχι ο κ. Μαρινάκης; Στην Ιταλία πώς γίνεται να υπάρχουν σκάνδαλα στημένων αγώνων με παίκτες και εδώ να μην υπάρχει ένας μάρτυρας; Να μας πουν οι ειδήμονες… Εγώ θέλω τον Απρίλιο του 2016 να πάμε σε μια δίκαιη δίκη, χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις και δίκαιους άμεμπτους δικαστές».

Για το αν μπήκε στα αποδυτήρια του Παναιγιάλειου: «Ποτέ μου δεν πήγα στα αποδυτήρια στον αγώνα του Ολυμπιακό Βόλου με τον Παναιγιάλειο. Μπορείτε να ρωτήσετε όποιον θέλετε. Υπάρχει Αστυνομία στα αποδυτήρια ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Εγώ με το ποδόσφαιρο παθιάζομαι, αλλά από το 2011 δεν μπαίνω στα αποδυτήρια, γιατί μου έχει απαγορευθεί και εγώ τηρώ τους νόμους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x