Ελλάδα

Μπέος στον ΣΠΟΡ FM: «Αυτό που βίωσα δεν το εύχομαι ούτε στον εχθρό μου»

Αισιόδοξος ότι η δικαστική περιπέτεια εξαιτίας της οποίας βρέθηκε στη φυλακή θα λήξει με τη δικαίωσή του εμφανίστηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αχιλλέας Μπέος.

Την πίστη ότι θα δικαιωθεί στην υπόθεση Koriopolis και θα αποδειχθεί ότι αδίκως κατηγορήθηκε, εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αχιλλέας Μπέος.

Μιλώντας στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη μετά την πρόταση της Εισαγγελέως, σημείωσε ότι έπεσε θύμα ενός πολιτικού συστήματος και έζησε έναν εφιάλτη που δεν τον εύχεται ούτε στον εχθρό του.

Σημείωσε, δε, ότι ενοχλεί το γεγονός πως κέρδισε τον πέμπτο δήμο της χώρας «νταηλίκι», όπως ανέφερε, και χωρίς πολιτική στήριξη και τόνισε ότι αν και σε αργία, παραμένει δήμαρχος στις καρδιές των πολιτών.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μπέος στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης»

Για την πρόταση της Εισαγγελέως στην υπόθεση Koriopolis: «Εγώ έχω αρχές στη ζωή μου σε σχέση με κάποιους άλλους. Όταν ήμουν στη φυλακή κάποιοι έριχναν λάσπη με το φτυάρι. Σέβομαι ότι είναι μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και θα σεβαστώ την εισαγγελική πρόταση. Είχα συνολικά οκτώ κατηγορίες, εκ των οποίων οι τρεις ήταν για κακουργήματα και οι πέντε για πλημμελήματα.

Δεν προδικάζω κάτι, ούτε πανηγυρίζω. Σέβομαι την πρόταση και περιμένω την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης. Από την πρώτη στιγμή μίλησα για αυτές τις κασέτες και πρόσφατα η Εισαγγελέας Σακελλαροπούλου είπε ότι είναι ανήκουστο να κατηγορείται κάποιος από κασέτες».


Για την άδικη μεταχείριση που θεωρεί ότι υπέστη: «Αυτό που βίωσα ήταν μια αδικία και δεν το εύχομαι ούτε στον εχθρό μου. Υπάρχει παράλληλα σε εξέλιξη μια άλλη υπόθεση για το ποδόσφαιρο όπου κανένας δεν προφυλακίστηκε, παρόλο που υπήρχαν αίσχη στη δικογραφία. Δόθηκε όμως η δυνατότητα στους κατηγορούμενους να απολογηθούν. Δεν πρέπει η Δικαιοσύνη να λειτουργεί με δυο μέτρα και δυο σταθμά».

Για το αν είναι αισιόδοξος ότι θα δικαιωθεί: «Κατά τη διάρκεια αυτών των 14 μηνών πολλές από τις προτάσεις της Εισαγγελέως ήταν αντίθετες από το δικαστήριο. Άρα δεν μπορούμε να προδικάσουμε. Δεν έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν δικαστές με ακεραιότητα και συνείδηση. Και το δηλώνω ξεκάθαρα. Όποια κι αν είναι η εξέλιξη, δεν πρόκειται να ζητήσω αποζημίωση. Δεν μου φταίει η πατρίδα μου αν κάποιοι δικαστές έγιναν εργαλεία του Παπανδρέου και του Γερουλάνου. Υπήρχε ένα σύστημα που έφτιαξε αυτό το φιάσκο για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Μου έγινε έλεγχος για το πόθεν έσχες το 2000 και αυτός που με παρέπεμψε πήρε προαγωγή στο Υπουργείο Οικονομικών πριν 2-3 μήνες. Κάθε κυβέρνηση έχει τα ταμπού ή τα κατάλοιπά της. Τους έχει πειράξει ο Μπέος, γιατί κέρδισε τον πέμπτο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας… νταηλίκι, χωρίς καμία πολιτική στήριξη. Εμείς δεν είμαστε πολιτικοί απατεώνες και δικαιώνουμε καθημερινά τον κόσμο με τις ενέργειές μας. Εγώ μπορεί να τέθηκα σε αργία, κάτι που σεβάστηκα ευλαβικά, αλλά ποτέ δεν σταμάτησα να είμαι ο δήμαρχος της καρδιάς των πολιτών και να συμβάλλω στις αποφάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x