Ελλάδα

Μπέος στον ΣΠΟΡ FM: «Λάθος η κατηγορία για τα στημένα στον Μαρινάκη. Έχει ταλαιπωρηθεί άδικα»

Ακούστε την συνέντευξη του Αχιλλέα Μπέου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Κυριάκο Θωμαϊδη...

«Θεωρώ ότι είναι λάθος και η κατηγορία για τα στημένα. Ότι προσπαθεί για την εύνοια της ομάδας του και να επηρεάσει καταστάσεις, αυτό είναι κάτι το διαφορετικό. Δεν ξέρω πως το κάνεις αυτό...».

Ο Αχιλλέας Μπέος παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κυριάκο Θωμαϊδη επισημαίνοντας ότι η Δικαιοσύνη έχει ταλαιπωρήσει άδικα τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο έχει συμβεί και στην υπόθεση με τα στημένα...

«Ο κ.Μαρινάκης και αυτός έχει αδικηθεί και έχει ταλαιπωρηθεί σε πολλά πράγματα από τη δικαιοσύνη. Για να το ξεκαθαρίσουμε το πράγμα. Λίγα έχει ακούσει; Λίγα του έχουν προσάψει; Λίγες κατηγορίες; Λίγη λάσπη;», τόνισε.

Ωστόσο, νωρίτερα ο Αχιλλέας Μπέος είχε καλέσει τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού... «Να σταματήσει κάποια στιγμή ο κ.Μαρινάκης να άπτεται και να φέρεται ως κυβερνήτης της χώρας. Η συμπεριφορά του δημόσια, άπτεται και φέρεται ως κυβερνήτης της χώρας και αυτό δεν τιμάει κανέναν, πρώτα από όλα εμάς του πολίτες», ανέφερε και συνέχισε:

«Είναι μεγάλος επιχειρηματίας, μπράβο του, μέχρι εκεί... Δεν χρειάζεται να κάνει επίδειξη δύναμης. Ξέρουμε εμείς ποιες είναι οι δυνατότητές του. Επίδειξή δύναμης να την κρατήσει για τον εαυτό του».

Ακούστε τη συνέντευξη...



Ακολουθεί μέρος των όπσων είπε ο Αχιλλέας Μπέος στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης»...

«Να σταματήσει κάποια στιγμή ο κ.Μαρινάκης να άπτεται και να φέρεται ως κυβερνήτης της χώρας. Η συμπεριφορά του δημόσια, άπτεται και φέρεται ως κυβερνήτης της χώρας και αυτό δεν τιμάει κανέναν, πρώτα από όλα εμάς του πολίτες.
Είναι μεγάλος επιχειρηματίας, μπράβο του, μέχρι εκεί... Δεν χρειάζεται να κάνει επίδειξη δύναμης. Ξέρουμε εμείς ποιες είναι οι δυνατότητές του. Επίδειξή δύναμης να την κρατήσει για τον εαυτό του»
.

-Μήπως τον αδικείτε; (ερώτηση Κυριάκου Θωμαϊδη)
«Λέω ότι η συμπεριφορά του σε δημόσιους χώρους, δείχνει, τέτοια εικόνα. Μπορεί να κάνω λάθος. Εγώ το εκλαμβάνω έτσι, αλλά και πολλοί πολίτες. Τι δυνατότητες έχει ο κ.Μαρινάκης ως μεγαλοεπιχειρηματίας τις γνωρίζουμε όλοι. Μπράβο του. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα. Δεν είναι ανάγκη να κάνει επίδειξη δύναμης, με αυτή την έννοια το λέω.

Δεν είμαι σε θέση να πάρω τη θέση του νομικού επιτελείου που έχει ο κ.Μαρινάκης, θα πω όμως με το χέρι στην καρδιά –και το εννοώ αυτό, μπορεί να είμαι σε κόντρα και να έχω πει πολλά για τον Μαρινάκη, και θα συνεχίσω να λέω- ο κ.Μαρινάκης και αυτός έχει αδικηθεί και έχει ταλαιπωρηθεί σε πολλά πράγματα από τη δικαιοσύνη. Για να το ξεκαθαρίσουμε το πράγμα. Λίγα έχει ακούσει; Λίγα του έχουν προσάψει; Λίγες κατηγορίες; Λίγη λάσπη; Σε πολλά από αυτά που έχει κατηγορηθεί, η εκτίμησή μου είναι ότι είναι λάθος (σς τα όσα του προσάπτουν), έχει δίκιο και έχει ταλαιπωρηθεί.

Δεν μπορεί να έχει σχέση με την υπόθεση με το Noor1. Θεωρώ ότι είναι λάθος και η κατηγορία για τα στημένα. Ότι προσπαθεί για την εύνοια της ομάδας του και να επηρεάσει καταστάσεις, αυτό είναι κάτι το διαφορετικό. Δεν ξέρω πως το κάνεις αυτό...

Είναι άλλο να στήσεις ένα παιχνίδι και να έχεις οικονομικό όφελος παίζοντας στοίχημα, και άλλο είναι, με άλλους τρόπους, δεν ξέρω πώς και τι, να θέλεις να βοηθήσεις την ομάδα σου να μην χάσει ή να κερδίσει. Είναι διαφορετικά πράγματα.

Είχε έρθει στο Βόλο και ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή που ένας παράγοντας του Ολυμπιακού ή αύριο της ΑΕΚ ή του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, να τον φιλοξενήσω. Τον συνόδευσα να κάτσει στην κερκίδα των οργανωμένων»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x