Stoiximan Super League

Μπεργκ: «Λαμπρό μέλλον…»

Παρά τον αποκλεισμό απ' την Καμπάλα, ο Μάρκους Μπεργκ είναι άκρως αισιόδοξος πως τα καλύτερα έρχονται για τον Παναθηναϊκό. «Υπάρχει απογοήτευση και σε εμάς και στον κόσμο, αλλά κοιτάμε μπροστά», είπε.

Είναι στεναχωρημένος, όπως και όλοι γύρω απ' τον Παναθηναϊκό, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ωστόσο ο Μάρκους Μπεργκ κοιτάζει μπροστά...

Και παρουσιάζεται αισιόδοξος πως όταν μπουν για τα καλά τα μεταγραφικά αποκτήματα, τότε το τριφύλλι θα παίξει την μπάλα που μπορεί βάσει των δυνατοτήτων του και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το στόχο του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

«Οι φίλαθλοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους. Αυτό είναι δικαίωμα τους, καθώς όλοι είμαστε απογοητευμένοι από την κατάσταση», είπε σχετικά με την «παγωμάρα» των οργανωμένων και την... έκρηξή τους στο 88'.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μπεργκ

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και κάναμε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Η νίκη είναι σημαντική. Παίξαμε χωρίς άγχος απέναντι σ' έναν δύσκολο αντίπαλο. Δείξαμε αυτά που μπορούσαμε να καταφέρουμε κι εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Έτσι πρέπει να παίζουμε, να έχουμε αυτή την κυκλοφορία της μπάλας και να σκοπεύουμε στις νίκες».

Σχετικά με το στόχο της Ευρώπης που χάθηκε και το πρωτάθλημα: «Όπως είχα πει από την αρχή, στόχος μας ήταν το πρωτάθλημα και η εμφάνιση στην Ευρώπη. Δυστυχώς ο δεύτερος στόχος δεν κατέστη δυνατός. Υπάρχει έντονη απογοήτευση γι' αυτό, αλλά πιστεύω πως θα προχωρήσουμε για να πετύχουμε τους υπόλοιπους. Τώρα πρέπει πλέον να βλέπουμε βήμα βήμα το κάθε παιχνίδι, με βασικό μας σκοπό να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Για την στάση του κόσμου και την πίεση από την κερκίδα: «Πάντα υπάρχει πίεση και αυτό το οποίο είδαμε ήταν πως οι φίλαθλοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους. Αυτό είναι δικαίωμα τους, καθώς όλοι είμαστε απογοητευμένοι από την κατάσταση. Από κει και πέρα, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να μπορέσουμε να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Αναμφισβήτητα θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Το βασικό είναι να μείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας. Νομίζω πως αυτό θα το καταφέρουμε και θα μπορέσουμε να φέρουμε δίπλα μας τους απογοητευμένους φιλάθλους. Εγώ πιστεύω πως πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, να έχουμε τέτοια παιχνίδια και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε σε κάθε ένα από αυτά»

Για την προσθήκη των νέων παικτών: «Ακόμα δεν έχουν παίξει όλοι και πολύ, αλλά σιγά σιγά εντασσόμενοι στο κλίμα, θα βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ένα λαμπρό μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x