Champions League

Μπεργκ: «Οι οπαδοί μου έδωσαν δύναμη όταν τραγούδησαν το όνομά μου»

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τον βοήθησαν να ξεπεράσει το χαμένο πέναλτι και να σκοράρει υπογράμμισε ο Μάρκους Μπεργκ.

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" από τον Μάρκους Μπεργκ προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για τη στήριξη τους μετά το χαμένο πέναλτι.

Ο Σουηδός επιθετικός παραδέχθηκε ότι έπεσε ψυχολογικά όταν δεν σκόραρε αλλά η στήριξη των φίλων της ομάδας τον βοήθησε πάρα πολύ για να συνεχίσει και να σκοράρει.

"Προσπάθησα να κρατήσω το κεφάλι μου ψηλά. Απογοητεύτηκα από το πέναλτι αλλά οι οπαδοί μας ήταν εκεί. Όταν άκουσα το όνομά μου πήρα δύναμη. Με έσπρωξαν οι οπαδοί μας", ανέφερε ο Μπεργκ ο οποίος πρόσθεσε:

"Και βέβαια είναι μια σημαντική νίκη. Αλλά αυτό όμως είναι το πρώτο μέρος του αγώνα. Νομίζω όμως ότι και εκεί μπορούμε να νικήσουμε. Αυτό πιστεύω. Έχουμε να υπερασπιστούμε στη ρεβάνς", υποστήριξε και σχολίασε για το παιχνίδι...

"Πιέσαμε στην αρχή του αγώνα αλλά όταν δεχθήκαμε το γκολ απογοητευτήκαμε. Συνεχίστηκε αυτό και με την αποβολή. Στο β' ημίχρονο έπρεπε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ακόμη και έτσι. Με τον τρόπο που παίξαμε σήμερα νομίζω ότι έπρεπε να πάρουμε την νίκη. Δείξαμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x