Stoiximan Super League

Μπεργκ: «Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, το έχουμε ανάγκη»

Η άνετη νίκη με πειστική εμφάνιση που σημείωσε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ήταν κάτι που χρειαζόταν το «τριφύλλι» όπως δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ.

Στην εξαιρετική εικόνα του Παναθηναϊκού στο 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο την περασμένη Τετάρτη αναφέρθηκε ο Μάρκους Μπεργκ με δηλώσεις του στη «Live Sport». Ο Σουηδός τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και ότι έχει ανάγκη από τέτοιες εμφανίσεις. Παράλληλα, μίλησε για την πολύ καλή συνεργασία που έχει με τους Εμποκού και Κλωναρίδη.

Αναλυτικά
Ήταν το καλύτερο παιχνίδι σας μέσα στο 2017;
«Όντως. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και πετύχαμε τέσσερα γκολ, κάτι που δεν κάνουμε συχνά φέτος. Νομίζω ότι το χρειαζόμασταν και πρέπει να το επιδιώξουμε, γιατί το έχουμε ανάγκη ως ομάδας».

Ποια στοιχεία έχετε βελτιώσει και παρουσιάσατε αυτήν την εικόνα εναντίον του Αστέρα;
«Έχουμε παίξει καλά στα τελευταία δύο ματς, πριν δεν ήμασταν καλοί. Επιτεθήκαμε με πιο πολλούς παίκτες, πιέσαμε πιο ψηλά, βγάλαμε συνδυασμούς γρήγορα και αποτελεσματικά. Είναι σημαντικές αλλαγές στο στυλ μας, γιατί δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στην επίθεση και ψάχνουμε περισσότερο το γκολ. Πρέπει να βελτιώσουμε κι άλλο το πρέσινγκ στην αντίπαλη άμυνα, ώστε να κλέβουμε τις μπάλες και να βγάζουμε φάσεις στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αυτό μας γλιτώνει από πολλά μέτρα με την μπάλα».

Μοιάζεις άνετα έχοντας δίπλα σου τον Εμποκού και τον Κλωναρίδη…
«Είχαμε καλή συνεργασία στο παιχνίδι και νομίζω βγήκε και στα γκολ και στις ευκαιρίες. Μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ, ήταν μία εντυπωσιακή νίκη. Είναι δύο παίκτες με πολλά προσόντα και διευκολύνουν το παιχνίδι μου σε όλα τα επίπεδα. Η ενσωμάτωσή τους στην ομάδα με βοήθησε. Ελπίζω τα τέσσερα γκολ να μας φτιάξουν την ψυχολογία».

Πιστεύεις ότι πλέον θα σταθεροποιηθεί η απόδοση της ομάδας;
«Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο ακριβώς σε αυτό. Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους που μας απέμειναν. Τα επόμενα ματς θα αποτελέσουν ένα καλό τεστ γι΄ αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x