Stoiximan Super League

Μπεργκ: «Πάμε στην Τούμπα για να κερδίσουμε»

Σύνθημα νίκης από τον Μάρκους Μπεργκ ενόψει ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός ξέρει από ντέρμπι και πάει να το κάνει όπως το έκανε με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και προς το παρόν έχει κάνει τη μισή δουλειά.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Goal», ο Μάρκους Μπεργκ έστειλε σύνθημα νίκης ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» έχουν την εμπειρία να παίρνουν τα μεγάλα ματς.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Goal» ο Μάρκους Μπεργκ

Για το ματς της Τούμπας: «Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Θα πάμε εκεί, έχοντας αυτό το πράγμα στο μυαλό μας. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς αλλά θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα. Ξέρουμε καλά τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο ως ομάδα. Θα πάμε στην Τούμπα με αυτοπεποίθηση και σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά έχοντας στο μυαλό μας μόνο ότι πρέπει να κερδίσουμε».

Για την τακτική προσέγγιση: «Όπως παίζουμε σταθερά στα τελευταία παιχνίδια μας. Όπως κάναμε και στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ και γενικά όπως κάνουμε στα ντέρμπι. Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε, ξέρουμε ότι ο αντίπαλος μας πρέπει να σκοράρει, αλλά και εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε».

Για την απουσία του Ζέκα: «Θα ήταν καλό για την ομάδα να παίξει, αλλά πλέον θα πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x