Stoiximan Super League

Μπεργκ: «Πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Το δικό του μήνυμα για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο έστειλε ο Μάρκους Μπεργκ. Σύνθημα νίκης από τον Σουηδό επιθετικό.

Δεν τα κατάφερε για ακόμη μια φορά εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός που δεν μπόρεσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στην εφημερίδα «Goal» και τόνισε ότι η ομάδα είναι έτοιμη ψυχολογικά και θα προσπαθήσει να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι που έρχεται.

«Ήταν απογοήτευση για εμάς αυτό το ματς γιατί αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να πηγαίνουμε πολύ καλύτερα απέναντι σε τέτοιες ομάδες, αλλά δεν το καταφέραμε αυτό σήμερα. Υπάρχει απογοήτευση, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε πλέον αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δούμε τι καλό μπορούμε να δημιουργήσουμε στα επόμενα ματς» ανέφερε.

Ο Σουηδός επιθετικός όσον αφορά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δήλωσε:«Είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά για το ντέρμπι. Τώρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε μέσα στην εβδομάδα σωστά και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να νικήσουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x