Stoiximan Super League

Μπεργκ: «Στις συνθήκες ζωής λίγα μέρη είναι καλύτερα από την Ελλάδα»

Διαβάστε το δεύτερο μέρος της συνέντευξής του Μάρκους Μπεργκ στην Aftonbladet.

Στις συνθήκες ζωής στην Ελλάδα για εκείνον και την οικογένειά του, το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε ομάδα στην Κίνα και το μπάτζετ του Παναθηναϊκού αναφέρεται ο Μάρκους Μπεργκ στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην Aftonbladet.

Ο Σουηδός άσος υπογραμμίζει το πόσο σημαντικό στοιχείο είναι για εκείνον και την οικογένειά του η ζωή και η καθημερινότητα στη χώρα μας, τονίζοντας, μάλιστα ότι λίγα μέρη στον κόσμο είναι καλύτερα.

Σχετικά με το μπάτζετ της νέας σεζόν αναφέρει ότι έχει μάθει ότι θα είναι μειωμένο και συμπεραίνει ότι αυτό είναι ένας λόγος για να πάει καλά ο Παναθηναϊκός στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ:

-για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Κίνα:

"Υπάρχουν ξένοι αστέρες στην Κίνα, οι οποίοι παραμένουν ενεργοί στην Εθνική τους ομάδα. Αν θα έλεγα ότι έχει έρθει η ώρα για μένα ώστε να κάνω μια τέτοια κίνηση, τότε νομίζω ότι θα έχω ακόμα τη φιλοδοξία, το κίνητρο και την ποιότητα για να συνεχίσω να παίζω στην Εθνική ομάδα",

-πώς πιστεύει ότι θα επηρέαζε τη συμμετοχή του στην εθνική Σουηδίας εάν έπαιρνε μεταγραφή στην Κίνα:

"Θα ήταν κρίμα να αξιολογούσα τι θα σήμαινε οικονομικά για μένα και την οικογένεια μου. Πάντως σε συνθήκες καθημερινής ζωής, γνωρίζω ότι δεν υπάρχουν πολλά μέρη για μένα και την οικογένεια μου που θα μπορούσαν να κερδίσουν την Ελλάδα".

-για το μπάτζετ του Παναθηναϊκού:

" Έχω διαβάσει και ακούσει ότι το μπάτζετ μας θα είναι μειωμένο σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Ήδη έχουμε χάσει ένα μεγάλο μέρος του μπάτζετ, αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμα μικρότερο για την επόμενη σεζόν. Θα ήταν δύσκολο, όταν άλλες ομάδες βελτιώνονται οικονομικά. Υπάρχει μια αβέβαια κατάσταση στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή. Γι' αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό να κάνουμε τη δουλειά μας στα πλέι-οφ",

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x