Euro 2016

Μπεργκ στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Περίμενα να παίξω βασικός με την Ιταλία»

Παράπονο από τον προπονητή της Σουηδίας, καθώς δεν τον ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα με την Ιταλία, εξέφρασε ο Μάρκους Μπεργκ, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η κακή του εμφάνιση με την Ιρλανδία, κόστισε τη συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα της Σουηδίας κόντρα στην Ιταλία, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε το παράπονό του για αυτή την επιλογή του προπονητή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6 και τον Αλέξη Σπυρόπουλο:

Για την ήττα από την Ιταλία: «Είναι μεγάλη η απογοήτευση σήμερα σε όλη την ομάδα. Κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε. Είναι μεγάλη και η προσωπική απογοήτευσή μου. Ο προπονητής δεν με έβαλε βασικό και έβαλε τον Γκουιντέτι. Περίμενα να παίξω σήμερα από την αρχή, αλλά ήταν δύσκολο το πρώτο 60λεπτο με την Ιρλανδία και αυτό μέτρησε στην απόφαση του προπονητή».

Για την κακή απόδοση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Euro: «Δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του, αλλά όλοι μαζί. Είμαστε μία ομάδα και δεν μπορούμε να σταθούμε περισσότερο σε αυτό».

Για τον ιταλικό τρόπο νίκης: «Όταν νικάς όλα είναι καλά. Έχουν το δικό τους τρόπο για να φτάσουν στο αποτέλεσμα. Δεν ήταν καλοί σήμερα, αλλά το αποτέλεσμα μετράει στο τέλος».

Για το τελευταίο ματς του ομίλου με το Βέλγιο: «Πραγματικά δεν υπάρχει πλέον μπορεί, ίσως… Ή νικάς και συνεχίζεις ή δεν νικάς και πας σπίτι σου. Αν σήμερα παίρναμε την ισοπαλία ίσως να προκρινόμαστε με άλλη μία την τελευταία αγωνιστική. Πλέον η μόνη λύση είναι η νίκη. Δεν ξέρω πόσους βαθμούς θα έχουν Βέλγοι και Ιρλανδοί».

Για την αναμέτρηση Ιρλανδία-Βέλγιο: «Είναι πολύ πιθανό να έρθει ισοπαλία αυτό το ματς. Οπότε θα έχουμε και οι τρεις ίδιες πιθανότητες να συνεχίσουμε. Αν νικήσει το Βέλγιο και πάλι μόνο νίκη θέλουμε στο τελευταίο παιχνίδι για να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x