Stoiximan Super League

Μπεργκ: «Την πρώτη θέση για να πάρουμε εκδίκηση, ίσως χρειαζόμαστε ενίσχυση»

Ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο θέλει ο Μπεργκ, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του MVP και του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα. «Ενίσχυση για να πάμε στο επόμενο επίπεδο», τόνισε.

Σύνθημα για πρώτη θέση στα play offs από τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός φορ του Παναθηναϊκού παρέλαβε τα βραβεία της Nova για τον MVP και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και εξέφρασε την επιθυμία του για ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ για τον αποκλεισμό στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Παράλληλα, μίλησε για τα όνειρα που κάνει για την επόμενη σεζόν. «Το αν θα μείνω δεν εξαρτάται μόνο από εμένα αλλά και από τη διοίκηση γιατί εάν η ομάδα ανεβάσει τον πήχη και το μπάτζετ για να χτυπήσει το πρωτάθλημα θέλω να είμαι μέρος αυτού του κόνσεπτ. Έχουμε καλή ομάδα αλλά ίσως χρειαζόμαστε ενίσχυση για να πάμε στο επόμενο επίπεδο», δήλωσε ο επιθετικός του «τριφυλλιού».

Για τα βραβεία που κέρδισε είπε: «Είναι δύσκολο να διαλέξω ανάμεσα στα δύο βραβεία. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τα δύο, θα τα θυμάμαι και τα δύο για πάντα. Πάντα το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό, οι συμπαίκτες με βοηθούν να φτάσω ψηλά».

Για το βραβείο του πρώτου σκόρερ: «Είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό να σκοράρει συχνά γιατί έτσι κρίνονται οι επιθετικοί. Είναι μεγάλη απογοήτευση που δεν πήγαμε στον τελικό του Κυπέλλου και θέλουμε να πάρουμε κάποιου είδους εκδίκηση κατακτώντας την πρώτη θέση στα πλέι οφ».

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη τόνισε: «Είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στον Αλέξανδρο, είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x