Europa League

Μπερίσο: «Αγώνας δίχως αύριο με τον Παναθηναϊκό»

Ως… τελικό βλέπει το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική του Europa League ο τεχνικός της Θέλτα, Εντουάρντο Μπερίσο.

Αγώνας δίχως αύριο θα είναι για τη Θέλτα αυτός με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική του Europa League, σύμφωνα με τον Εντουάρντο Μπερίσο. Παράλληλα, ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας υποστήριξε πως σέβεται τους «πράσινους», ενώ έκανε γνωστό πως δεν θα κάνει αλλαγές και βασικός τερματοφύλακας θα είναι ο Ρουμπέν.

Αναλυτικά
Για τα συναισθήματά του για τον αυριανό αγώνα:
«Ο αγώνας είναι ένας αγώνας δίχως αύριο για εμάς. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι να πάρουμε την νίκη και μετά θα δούμε το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Είμαστε εδώ να κάνουμε τα πάντα για την νίκη».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές: «Όλοι όσοι έπαιξαν με την Μπέτις είναι διαθέσιμοι, δεν θα κάνω αλλαγές».

Για το αν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για να βάλουν γκολ χωρίς να δεχθούν κάποιο: «Δεν χρειάζεται να το σκεφτόμαστε πολύ. Πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε. Να κάνουμε το παν και προβλέπω σε ένα καλό παιχνίδι».

Για τον τερματοφύλακα που θα επιλέξει: «O Ρουμπέν είναι ένας καλός τερματοφύλακας έχει κάνει μία καλή εμφάνιση και αύριο θα του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια μας».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο: «Θα παίξουμε σεβόμενοι τον αντίπαλό μας όμως στόχος μας είναι να πάρουμε την νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x