Champions League

Μπερμπάτοφ: «Ας μην βιαστούμε να στέψουμε την Μπαρτσελόνα από τώρα»

Τις μεγάλες ισπανικές ομάδες στο Champions League, σχολίασε για λογαριασμό στοιχηματικής εταιρείας ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Την απόδοση των ισπανικών ομάδων στο φετινό Champions League, σχολίασε για λογαριασμό στοιχηματικής εταιρείας ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ο παλαίμαχος παίκτης της Τότεναμ και της Γιουνάιτεντ αποθέωσε την απόδοση της Μπαρτσελόνα κόντρα στους «Σπερς», αλλά τόνισε ότι δεν θα πρέπει να βιαστούν να τη χρίσουν νικήτρια της διοργάνωσης.

«Άλλο ένα masterclass που έδωσε ο Μέσι, που βάζει την Μπαρτσελόνα στα φαβορί μαζί με τη Σίτι. Αλλά όταν μιλάμε για το νικητή της διοργάνωσης, μου αρέσει και η νέα ομάδα του Ρονάλντο. Όσο έχουν τον Μέσι θα είναι φαβορί, αλλά δεν κερδίζουν κάθε χρονιά. Οπότε ας μην βιαστούμε να στέψουμε την Μπαρτσελόνα από τώρα».

Όσον αφορά την Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκαθάρισε πως του αρέσει σαν ομάδα.

«Είναι μεγάλο κατόρθωμα του Σιμεόνε που την έχει φτάσει ως εδώ από το 2011. Κάνει σωστά πράγματα για να διατηρείται τόσο καιρό. Η ομάδα μοιάζει με τη Λίβερπουλ, πίεση ψηλά, τρέχει όλη την ώρα, είναι σαν μπουλντόγκ που προσπαθούν να σε δαγκώσουν».

Όσον αφορά τη Ρεάλ Μαδρίτης ο παλαίμαχος θεωρεί ότι η αποχώρηση του Ρονάλντο δεν θα έπρεπε να τους επηρεάσει.

«Ο προπονητής θα έπρεπε να είναι πολύ θυμωμένος για το γκολ της ΤΣΣΚΑ, ήταν τεράστιο ατομικό λάθος που έδωσε πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Είναι η πρώτη σεζόν στη μετά Ρονάλντο εποχή, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να επηρεάσει την ομάδα, μιλάμε για τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x