Stoiximan Super League

Μπερμπάτοφ: «Παθιασμένοι με τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης και οι οπαδοί»

Στο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ξεχωρίζοντας το πάθος του Ιβάν Σαββίδη και των οπαδών αλλά και την αποτυχημένη συνεργασία του με τον Ιγκόρ Τούντορ.

Μεγάλη συνέντευξη στο ESPN παραχώρησε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός, που πλέον αγωνίζεται στην Ινδία με τους Κεράλα Μπλάστερς, μίλησε για όλες τις ομάδες που φόρεσε την φανέλα τους. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ στάθηκε στο πάθος του Ιβάν Σαββίδη αλλά και των οπαδών της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Ιγκόρ Τούντορ.

«Ήθελα να επιστρέψω στην Αγγλία, αλλά ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, που είναι τόσο πολύ παθιασμένος με την ομάδα του, τηλεφωνούσε διαρκώς στον ατζέντη μου. Η πόλη ήταν δυόμιση ώρες μακριά από το σπίτι μου στη Σόφια και δίπλα στη θάλασσα. Όμως, ο προπονητής (σ.σ. Τούντορ) δεν ήξερε πως να με χειριστεί, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες. Είχαμε κάποια θέματα. Στο τέλος ο προπονητής απολύθηκε, αλλά ήταν πολύ αργά για μένα. Οι οπαδοί ήταν τόσο παθιασμένοι και τρελοί. Εχω κάποιες καλές αναμνήσεις από εκεί», είπε για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x