Ιταλία

Μπερναρντέσκι: «Η νοοτροπία της Γιουβέντους είναι το κλειδί των επιτυχιών»

Για την παρουσία του στους πρωταθλητές Ιταλίας μίλησε σε συνέντευξη του ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι.

Για τηn εξαιρετική έως τώρα φετινή πορεία της Γιουβέντους σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει σίγουρα και ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι.

Μπορεί όλα τα φώτα να πέφτουν πάνω στους αστέρες της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάουλο Ντιμπάλα, όμως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του Αλέγκρι.

Μιλώντας στο «Sky Sports Italia» ο διεθνής Ιταλός αναφέρθηκε στη νοοτροπία νικητή που έχουν οι «μπιανκονέρι» όλα αυτά τα χρόνια, ενώ παράλληλα σχολίασε και το γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από μια θέσεις στο γήπεδο.

«Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου, η πείνα μου, είναι όλη μου η ζωή!» δήλωσε αρχικά ο πρώην παίκτης της Φιορεντίνα και συνέχισε: «Η Γιουβέντους είναι ένας θαυμάσιος σύλλογος. Η νοοτροπία της ομάδας ήταν το κλειδί για τα τεράστια επιτεύγματα τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ πως όταν είσαι παίκτης της Γιούβε γίνεσαι κάτι το «ιδιαίτερο» με αυτή τη νοοτροπία».

«Ήταν δύσκολο στην αρχή γιατί δεν έπαιζα πολύ, όμως παρέμεινα ήρεμος και συγκεντρωμένος γιατί ήξερα ότι είχα έρθει σε μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία. Νομίζω πως κάθε παίκτης πρέπει να περάσει από τη δική του διαδικασία ωρίμανσης πριν γίνει μέλος της Γιουβέντους. Πρέπει να πω πως τους τελευταίους μήνες αισθάνομαι ψυχικά πιο δυνατός. Έχω δουλέψει πολύ πάνω στην νοοτροπία μου και νομίζω πως όλο αυτό έχει αποφέρει καρπούς» τόνισε.

«Το να αγωνίζομαι σε πολλές θέσεις μου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας και είμαι χαρούμενος για αυτό. Θεωρώ πως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ένας παίκτης πρέπει να καλύπτει παραπάνω από μία θέσεις. Μου αρέσει να είμαι χρήσιμος για την ομάδα ανεξάρτητα σε πια θέση θα παίζω» προσέθεσε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x