Πορτογαλία

Μπερνάρντο Σίλβα: «Θα κλείσω την καριέρα μου στην Μπενφίκα»

Η Παρί θέλει να αγοράσει τον Μπερνάρντο Σίλβα από τη Σίτι, ενώ ο ίδιος σκέφτεται να κλείσει την καριέρα του στην Μπενφίκα.

Το συμβόλαιο του Μπερνάρντο Σίλβα με τη Μάντσεστερ Σίτι λήγει το 2026, παρ' όλα αυτά η Παρί Σεν Ζερμέν λέγεται πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον πορτογαλικό ειδησεογραφικό όμιλο «SIC», η πρωταθλήτρια Γαλλίας είναι στις τελικές επαφές με τον ατζέντη του 29χρονου άσου για να πάρει τα δικαιώματά του το καλοκαίρι, πληρώνοντας τη ρήτρα εξαγοράς 58 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του με τη Σίτι. Οι Γάλλοι λέγεται πως προσφέρουν στον Πορτογάλο νέο τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος ο Σίλβα πάντως δεν θέλησε να μιλήσει για την μεταγραφή του στην Παρί, αποκάλυψε όμως πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε, την Μπενφίκα, στην οποία καταξιώθηκε τη διετία 2013-15, πριν φύγει για τη Μονακό: «

Δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι, αλλά εκείνο που ξέρω είναι πως θα κλείσω την καριέρα μου στην Μπενφίκα. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό, αλλά είναι κάτι που θέλω πολύ».

Ο Πορτογάλος μέσος τη φετινή σεζόν μετρά 9 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x