Ισπανία

Μπαρτομέου «Μερικά παιχνίδια εκτός Ισπανίας θα μεγαλώσουν τη La Liga»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζόσεπ Μπαρτομέου, εξέφρασε την άποψη του πως θα πρέπει να γίνονται τρία παιχνίδια της La Liga εκτός Ισπανίας κάθε χρόνο για βελτιστοποίηση του πρωταθλήματος.

Στο BBC Sport μίλησε ο Τζόσεπ Μπαρτομέου, πρόεδρος της Μπαρτσελόνα με αφορμή την ακύρωση του παιχνιδιού Χιρόνα-Μπαρτσελόνα που είχε συμφωνηθεί να γίνει στο Μαΐάμι.Ένα αποτέλεσμα αντίθετο με την άποψη του, καθώς τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής συγκεκριμένων αριθμών αγώνων στο εξωτερικό.

Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αν θέλουμε το πρωτάθλημα να δυναμώσει θα πρέπει να γίνονται αυτά τα παιχνίδια. Εμείς σαν Μπαρτσελόνα έχουμε μιλήσει στην La Liga και τους έχουμε πει, πως αν θέλετε να αναβαθμίσετε το πρωτάθλημα περισσότερο τότε θα πρέπει να γίνονται τρία παιχνίδια το χρόνο στο εξωτερικό, πιο συγκεκριμένα από ένα σε Αμερική, Μέση Ανατολή και Ασία».

Επίσης πρόσθεσε πως μια τέτοια κίνηση θα φέρει πιο κοντά τον κόσμο και αυτό φαίνεται από τα ταξίδια που κάνει η «Μπάρτσα» τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, γιατί λαμβάνουν σεβασμό και ενδιαφέρον.

Επιμέλεια: Γιάννης Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x