Ελλάδα

Μπίκας και Δρόσος είχαν… διαισθανθεί τις κρυφές κάμερες στην ΕΠΟ

Ο Γιώργος Μπίκας και ο Γιάννης Δρόσος είχαν προειδοποιήσει για το σκάνδαλο με τις κρυφές κάμερες στα γραφεία της ΕΠΟ , που ήρθε στο «φως» την Πέμπτη. Τι σχόλιο έκανε ο Γιώργος Στράτος.

Το σκάνδαλο με τις κρυφές κάμερες στα γραφεία της ΕΠΟ αποκαλύφθηκε την Πέμπτη, με την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή να βγάζει και σχετική ανακοίνωση, ενημερώνοντας παράλληλα ότι θα γίνει και μήνυση.

Ωστόσο, κάποια άτομα είχαν καταλάβει εδώ και λίγο καιρό ότι κάτι δεν πάει καλά, όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη «Live Sport». Πρόκειται για τον πρόεδρο της ΠΔΕ, Γιάννη Δρόσο, που απευθυνόμενος στο Συμβούλιο τον περασμένο Φεβρουάριο είχε πει χαρακτηριστικά: «Νιώθω ότι παρακολουθούμαι»! Έτσι, η ΠΔΕ πήρε την απόφαση να αναθέσει σε εταιρεία την έρευνα των γραφείων και προέκυψαν τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ωστόσο, ο πρώτος που φαίνεται ότι κατάλαβε πως κάτι «βρωμάει» ήταν ο Γιώργος Μπίκας, που ανέλαβε στα τέλη Οκτωβρίου του 2016 πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. Στη μοναδική συνεδρίαση που πρόλαβε να δώσει το «παρών», είχε ζητήσει να γίνει έλεγχος για κάμερες και κοριούς στα γραφεία της ΚΕΔ, καθώς διαισθάνθηκε ότι κάτι συμβαίνει. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε αποτελέσει και στο παρελθόν αρχιδιαιτητής και ήταν… ψιλιασμένος για όλα.

Παράλληλα, όταν έγινε γνωστό το σκάνδαλο, ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος σχολίασε χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για «ΕΠΟ-Gate». Δηλαδή, το αντίστοιχο… «Watergate» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x