Κύπελλο Ελλάδας

Μπήκε με το... δεξί η Παναχαϊκή

Στο τέλος τη «λύγισε». Η Παναχαϊκή δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά βρήκε τη λύση με πέναλτι του Ελευθεριάδη που έδωσε τη νίκη (1-0).

Τα κατάφερε στο φινάλε η Παναχαϊκή.

Με το δεξί μπήκε στο φετινό Κύπελλο η ομάδα της Πάτρας, η οποία επικράτησε 1-0 στο σπίτι της Αναγέννησης Καρδίτσας και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη φάση (στην πρώτη πήραν μέρος Βέροια και Αιγινιακός) του θεσμού.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ελευθεριάδης στο 79ο λεπτό, ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι.

Τα αποτελέσματα
Παναχαϊκή-Αναγέννηση 1-0
(79' πεν. Ελευθεριάδης)
Παναθηναϊκός-ΑΕΛ (20:30)

Η βαθμολογία:

1. Παναχαϊκή 3 1 1-0
2. Αναγέννηση Καρδίτσας 0 1 0-1
3. Παναθηναϊκός 0 0 0-0
4. ΑΕΛ 0 0 0-0

Επόμενη αγωνιστική
Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός
Λάρισα-Παναχαϊκή




Στο πρώτο μέρος, είχαν και οι δύο ομάδες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ και μάλιστα στο 2’ λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ οι φιλοξενούμενοι ύστερα από λάθος των γηπεδούχων, αλλά ο Βρονταράς πρόλαβε τα χειρότερα. Στο δεύτερο μέρος, η Παναχαϊκή κυριάρχησε στον αγωνιστικό, δίχως, πάντως να καταφέρουν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Εν τέλει, στο 79’ ο Στεργίδης ανετράπη από τον Ποζατζίδη και ο Ελευθεριάδης λίγο μετά δεν λάθεψε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μπιτσάκος, Φωτάκης, Γκίνο, Μουστακόπουλος (67’ Μασούρας), Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος (57’ Στεγρίδης), Γκέσιος (84’ Φουρλάνος)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Κωνσταντακόπουλος, Ποζατζίδης, Ρουσσάκης, Κισκαμπάνης, Καρρίκι (57’ Μασούρας), Σουντουρά, Μπιτέλη, Παπαευθυνίου, Πλαβούκος (80’ Σταματάκης), Τζέκος (75’ Χαντζάρας)

Διαιτητής: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας) Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x