Stoiximan Super League

«Μπήκε» ο Αθανασιάδης

Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης το Σάββατο, ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Ανεβαίνει ο Τζάλμα Κάμπος. Αποθεραπεία ο Πρίγιοβιτς. Υψηλής έντασης το σημερινό πρόγραμμα.

Ευχάριστα νέα για τον Βλάνταν Ίβιτς με δύο παίκτες του ΠΑΟΚ. Στην προπόνηση του Σαββάτου, καθώς ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς, αφού ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τον άφησε εκτός της Παρασκευή. Πάντως, ούτως ή άλλως δεν υπήρχε ανησυχία για την κατάστασή του, αφού το επόμενο ματς του ΠΑΟΚ δεν είναι στις 2 Απριλίου κόντρα στην ΑΕΛ και ο χρόνος δεν πιέζει.

Επίσης, ο Τζάλμα Κάμπος ξεκίνησε τρέξιμο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και έδειξε ότι δεν απέχει πολύ από την επιστροφή του και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο.

Η προπόνηση του Σαββάτου ήταν αρκετά κοπιαστική για τους ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου του Βορρά», αφού, ναι μεν ήταν μικρής διάρκειας, αλλά έγινε σε πολύ υψηλή ένταση. Ο Σέρβος τεχνικός έριξε το βάρος στον τομέα της φυσικής κατάστασης και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκαναν μια σειρά ασκήσεων σε μικρό χώρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x