Champions League

Μπήκε ο… διάολος μέσα της!

Πάρτι απέναντι στη Μπενφίκα έκανε η δαιμονισμένη Νάπολι. Θυμίζοντας την ομαδάρα επί εποχής Μαραντόνα, οι «παρτενοπέι» διέλυσαν (4-2) την παρέα του Μήτρογλου και απολαμβάνουν την κορυφή στο 2ο όμιλο.

Τι κι αν της έφυγε ο Ιγουαΐν; Η Νάπολι τα πάει ακόμη καλύτερα από πέρυσι! Οι παρτενοπέι έπαιξαν σαν… δαιμονισμένοι και διέλυσαν τη Μπενφίκα με σκορ 4-2, κάνοντας το δύο στα δύο και πιάνοντας κορυφή στον δεύτερο όμιλο με έξι βαθμούς. Βασικός ο Μήτρογλου που είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες, απίστευτη εμφάνιση από Χάμσικ, Μέρτενς και Μίλικ.

Το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό εξ αρχής, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω! Μόλις στο 1ο λεπτό ο Μίλικ έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά έκανε κακό τελείωμα με τον Ζούλιο Σέζαρ να μπλοκάρει. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μήτρογλου βρέθηκε σε καλή θέση μέσα από την περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στους αμυντικούς των γηπεδούχων και ο Έλληνας επιθετικός είδε τον Ρέινα στο 10’ να τον σταματάει! Δέκα λεπτά μετά, οι «παρτενοπέι» άνοιξαν το σκορ. Ο Γκουλάμ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Χάμσικ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι νίκησε τον Ζούλιο Σέζαρ, κάνοντας το 1-0. Στο 32’ είχαμε την τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, με τον σκόρερ να στέλνει τη μπάλα έξω από την περιοχή λίγο άουτ.

inner

Στην επανάληψη, οι Ναπολιτάνοι ήταν… δαιμονισμένοι και μέσα σε ένα επτάλεπτο πέτυχαν τρία τέρματα, μετατρέποντας το ματς σε πάρτι! Αρχικά, ο Μέρτενς στο 51’ με τρομερή εκτέλεση φάουλ άφησε άγαλμα τον Ζούλιο Σέζαρ και τρία λεπτά μετά, ο Βραζιλιάνος πορτιέρε ανέτρεψε τον σκόρερ του δευτέρου τέρματος μέσα στην περιοχή. Ο Μίλικ ανέλαβε την εκτέλεσε και δεν λάθεψε, ενώ στο 58’ ο Μέρτενς εκμεταλλεύθηκε την κακή έξοδο του Σέζαρ και με πλασέ εξ επαφής έκανε το 4-0.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν, έδωσαν χώρο στη Μπενφίκα και είδαν τους Πορτογάλους να σώζουν την… τιμή τους, πετυχαίνοντας δύο γκολ. Αρχικά, στο 71’ ο Γουέδες μείωσε το σκορ και ο Σάλβιο στο 86’ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.


SC Napoli 4-2 Benfica - All Goals & Highlights... από Postavkam

Tα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Νάπολι-Μπενφίκα 4-2
(20’ Χάμσικ, 51’, 58’ Μέρτενς, 54’ Μίλικ πέν / 71’ Γουέδες, 86’ Σάλβιο)

Μπεσίκτας-Ντιναμό Κιέβου 1-1
(29’ Κουαρέσμα / 65’ Τσιγκάνκοφ)

Η βαθμολογία
1 Νάπολι 6 (6-2)
2 Μπεσίκτας 2 (2-2)
3 Ντιναμό Κιέβου 1 (2-3)
4 Μπενφίκα 1 (3-5)

Η τρίτη αγωνιστική
Τετάρτη 19/10

Ντιναμό Κιέβου-Μπενφίκα (21:45)
Νάπολι-Μπεσίκτας (21:45)

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x