Stoiximan Super League

«Μπήκε» ο Σάμπα στον Παναθηναϊκό

Ο Κρίστοφερ Σάμπα ξεπέρασε τη θλάση στη γάμπα και πήρε μέρος στο πρώτο μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού την Παρασκευή. Προλαβαίνουν το επόμενο ματς Μπεργκ, Λέτο και Ζέκα.

Μετά από αρκετές εβδομάδες απουσίας, ο Κρίστοφερ Σάμπα είναι και πάλι εδώ! Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος (όπως και ο Ολιβιέ Μπουμάλ) δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τη θλάση στη γάμπα και θα είναι πανέτοιμος για την επανέναρξη των υποχρεώσεων των «πράσινων».

Το ίδιο ισχύει και για τους Μπεργκ, Ζέκα και Λέτο, που ακολούθησαν, όπως και ο Μαρινάκης, πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Στις απουσίες των διεθνών προστέθηκε και αυτή του Γιώργου Κουτρουμπή, ενώ έλειπαν επίσης ο Αγγελόπουλος λόγω γαστρεντερίτιδας και ο Στάικος.

Στον Παναθηναϊκό εκτιμούν πως δεν θα υπάρξει επανέναρξη του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά το μεθεπόμενο και πως η Super League θα αρχίσει όχι με την ενδέκατη αγωνιστική και το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, αλλά με τη δωδέκατη και το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Αν ισχύσει αυτό, τότε πριν το ματς με τους «κυανέρυθρους» θα… επιστρέψουν στη δράση αντιμετωπίζοντας τον Άγιαξ στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x