Stoiximan Super League

Μπήκε ο Τζαβέλλας, κανονικά Αθανασιάδης και Μυστακίδης

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Γιώργος Τζαβέλλας, που συμμετείχε για πρώτη φορά σε φουλ ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του. Μέσα και οι Αθανασιάδης, Μυστακίδης.

Καθόλου χρόνο ούτε για χάσιμο, ούτε για ξεκούραση δεν έχουν στον ΠΑΟΚ ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή, για αυτό το λόγο μετά την άφιξη της αποστολής στην Ελλάδα από το Μπακού, παίκτες και τεχνικό τιμ μετέβησαν για προπόνηση.

Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε με μεγάλη ικανοποίηση τον Γιώργο Τζαβέλλα να προπονείται σε φουλ ρυθμούς για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό που έχει υποστεί με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Παράλληλα, κανονικά προπονήθηκαν και οι Στέφανος Αθανασιάδης και Γιάννης Μυστακίδης, άρα υπολογίζονται για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΠΑΟΚ:

Κουραστική, απαιτητική και δύσκολη μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα ήταν η Παρασκευή (21.10) για τον ΠΑΟΚ που πέταξε από το Μπακού για την Αθήνα.

Έπειτα από 3,5 ώρες πτήση, η αποστολή προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έκανε ένα σύντομο διάλειμμα για γεύμα στο ξενοδοχείο κι από εκεί κατευθύνθηκε άμεσα στο γήπεδο για προπόνηση, αφού ο χρόνος τρέχει και την Κυριακή (23.10) υπάρχει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Καραμπάγκ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις φυσικής κατάστασης κι αποκατάσταση σε πισίνα. Το κανονικό πρόγραμμα ήταν μειωμένης έντασης λόγω της καταπόνησης των ποδοσφαιριστών και αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο.

Στην αποστολή ενσωματώθηκε κι ο Γιώργος Τζαβέλλας , ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά στην προπόνηση. Ο διεθνής αμυντικός ανεβάζει ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης και παράλληλα συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Γιάννης Μυστακίδης προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο Μάρκος Βελλίδης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα κι έμεινε στο γυμναστήριο όπου του χορηγήθηκε ενδοφλέβια φαρμακευτική αγωγή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x