Stoiximan Super League

Μπήκε ο Ζέκα, πρόβλημα με Κουτρουμπή

Επανήλθε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων του Παναθηναϊκού ο Κάρλος Ζέκα, αλλά προέκυψε πρόβλημα με τον Γιώργο Κουτρουμπή. Νέο «όχι» από Άγιαξ για επιπλέον εισιτήρια.

Καλά νέα για τον Κάρλος Ζέκα στον Παναθηναϊκό, αφού ο Πορτογάλος επανήλθε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Αντίθετα, πρόβλημα προέκυψε με τον Γιώργο Κουτρουμπή ο οποίος έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω μιας ενόχλησης στον προσαγωγό, όπως και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος που ένιωσε σφίξιμο στο δικέφαλο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάρκους Μπεργκ (όπως και Μπουμάλ) ο οποίος λογικά από την Δευτέρα θα είναι σε θέση να βγάλει όλο το πρόγραμμα και ενθαρρυντική είναι η κατάσταση με τον Σεμπάστιαν Λέτο που ανεβαίνει μέρα με τη μέρα. Θεραπεία ακολούθησε ο Ιμπάρμπο.

Μέσα στη μέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική ο Εμποκού προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο δικέφαλο αν και οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν πως οι ενοχλήσεις για τις οποίες παραπονέθηκε δεν αφορούν κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό.

Στο μεταξύ, στο κενό έπεσε και η τελευταία προσπάθεια των πρασίνων να εξασφαλίσουν 500 επιπλέον εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης με τον Άγιαξ για το Europa League.

Η απάντηση των Ολλανδών στο νέο αίτημα του τριφυλλιού ήταν και πάλι αρνητική, πράγμα που σημαίνει πως πολλοί φίλοι της ομάδας που έχουν ήδη προγραμματίσει ταξίδι στο Άμστερνταμ δεν θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Το Σάββατο (19/11) στις 11.30 π.μ. θα γίνει φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Καλλιθέα στο «Γ. Καλαφάτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x