Αγγλία

Μπίλιτς: «Υπόδειγμα επαγγελματία ο Αντριάν»

Για τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Γουέστ Χαμ, Αντριάν μίλησε ο προπονητής του κλαμπ, Σλάβεν Μπίλιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που προηγείται των αγώνων της Premier League.

Eιδική αναφορά στον Αντριάν έκανε ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς εν όψει της αναμέτρηση των «χάμερς» με τη Μπράιτον στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Πρόσφατα ο Ισπανός γκολκίπερ σε δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Μαδρίτης εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του και ο πρώην προπονητής της Μπεσίκτας πήρε θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Μπορώ να κατανοήσω τους λόγους για τους οποίους οι παίκτες επιθυμούν να αγωνίζονται βασικοί. Αυτή είναι η αιτία που βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Αντριάν είναι υπόδειγμα επαγγελματία και συμπεριφέρεται με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Εργάζεται σκληρά για να κερδίσει θέση βασικού και μολονότι έχει αγωνιστεί μόνο στο Λιγκ Καπ αυτό μπορεί να διαφοροποιηθεί. Όσοι δεν αγωνίζονται είναι δυσαρεστημένοι, μου αρέσει να προπονώ παίκτες με τέτοια επιθυμία όμως χρειαζόμαστε τον επαγγελματισμό τους. Ο ανταγωνισμός θα μας βελτιώσει
» ανέφερε ο Μπίλιτς.

Επιμέλεια:Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x