Κύπελλο Ελλάδας

Μπίσεσβαρ: «Δεν τα παρατάμε ποτέ! Τώρα να γράψουμε ιστορία»

Μήνυμα πως ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατά ποτέ αποτελεί η πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου, σύμφωνα με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν καθοριστικός στην πρόκριση του ΠΑΟΚ αλλάζοντας την εικόνα της ομάδας του με την είσοδό του στο δεύτερο μέρος.

«Είμαι χαρούμενος που μπήκα αλλαγή. Ο προπονητής ήθελε να αλλάξει κάποια πράγματα και χαίρομαι που μπήκα και βοήθησα. Είμαστε μια οικογένεια, θέλαμε ένα σκορ πρόκρισης και τα καταφέραμε. Ο κόουτς μού είπε να προσπαθήσω να βοηθήσω στους τομείς που ξέρω, να κρατήσω μπάλα, να τροφοδοτήσω τους επιθετικούς και πιστεύω πως έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου και έδωσα δύο ασίστ», τόνισε ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός.

Σχετικά με την επιλογή του ως πολυτιμότερο παίκτη από τους συμπαίκτες του είπε: «Εκτιμώ αυτό που λένε οι συμπαίκτες μου. Όλοι είμαστε χαρούμενοι. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν τα παρατάμε ποτέ. Τώρα βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε και πάμε να κάνουμε το ίδιο και στον τελικό. Έχουμε αρκετά ενδιαφέροντα ματς μπροστά μας».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον τελικό έναν άλλο Δικέφαλο, της ΑΕΚ, είπε: «Δεν το γνωρίζω ότι έχει παρόμοιο σήμα, αλλά ξέρω πως θέλουμε να κερδίσουμε. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα και θέλουμε να γράψουμε τα ονόματά μας στην ιστορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x