Stoiximan Super League

Μπίσεσβαρ: «Γράψαμε ιστορία - Θέλω να μείνω για πολλά χρόνια»

Την πρόθεση του να συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ για αρκετά χρόνια εξέφρασε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος επεσήμανε πως με την κατάκτηση του Κυπέλλου, οι παίκτες του «δικέφαλου» έγραψαν ιστορία.

Περήφανος που αυτός και οι συμπαίκτες με την κατάκτηση του Κυπέλλου κατάφεραν να γίνουν μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σε δηλώσεις του στη Real News.

Παράλληλα, εξέφρασε την πρόθεση του να μείνει για αρκετά χρόνια στον «δικέφαλο» ενώ πρόσθεσε πως στόχος της ομάδας μετά το Κύπελλο, είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Για το αν ο τελικός ήταν το καλύτερο παιχνίδι του στον ΠΑΟΚ:
«Ο Μπίσεσβαρ που είδατε στον τελικό είναι ο πραγματικός. Ήμουν ακριβώς αυτός που θέλω και εγώ να είμαι σε όλα τα παιχνίδια. Ξέρω ότι μερικές φορές δεν τα έχω καταφέρει, δεν είναι όμως εύκολο. Κάποιοι αντίπαλοι καταφέρνουν και σε αντιμετωπίζουν. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι πάντα προσπαθώ να δίνω το 100% και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον ΠΑΟΚ».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου:
«Γράψαμε ιστορία για την ομάδα, τους φιλάθλους και την οικογένεια του ΠΑΟΚ και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι χαρούμενος που συμμετείχα και εγώ σε αυτό. Έχουμε, όμως, ακόμη στόχους και σε αυτή τη σεζόν. Μπροστά μας είναι τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση και να εξασφαλίσουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε την τύχη μας στα προκριματικά του Champions League».

Για τους νέους στόχους του ΠΑΟΚ:
«Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι πάντα μεγάλοι και, ναι, μετά το Κύπελλο θα πρέπει να είναι οι υψηλότεροι δυνατοί. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε και, γιατί όχι, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τα στοιχεία που πρέπει να κρατήσει ο ΠΑΟΚ από τη φετινή σεζόν:
«Η πίστη ότι μπορεί να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Αυτή που δείξαμε στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και μας έφερε στον τελικό και αυτή που μας βοήθησε εκεί να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Πρέπει, πρώτα απ’ όλους, εμείς να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες αυτής της ομάδας, που, κατά την άποψη μου, είναι μεγάλες. Πιστεύω ότι πλέον έχουμε κερδίσει και την εμπιστοσύνη του κόσμου του ΠΑΟΚ και όλοι μαζί, σαν οικογένεια, θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε και άλλους τίτλους και άλλα τρόπαια».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ:
«Είναι δεδομένο πως θέλω να μείνω πολλά χρόνια. Αισθάνομαι πολύ καλά στον ΠΑΟΚ και η οικογένεια μου περνάει όμορφα στη Θεσσαλονίκη, κάτι που για μένα είναι πολύ σημαντικό. Ελπίζω η ομάδα να είναι ικανοποιημένη από μένα για να μείνω εδώ για καιρό. Πιστεύω ότι έχω ακόμα να προσφέρω στον ΠΑΟΚ ακόμη περισσότερα από όσα εχω δείξει μέχρι τώρα για να βοηθήσω την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x