Champions League

Μπίσεσβαρ: «Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να προκριθούμε»

Από το πως θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αγιαξ θα κριθεί η πρόκριση στα πλέι οφ του Τσαμπινς Λιγκ, σύμφωνα με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση της Τρίτης στο «Άμστερνταμ Αρίνα» κόντρα στους πρωταθλητές Ολλανδίας επισήμανε πως είναι σα να επιστρέφει στο σπίτι του, στάθηκε στην αξία του «Αίαντα», θεωρεί πως πρέπει να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν για να σκοράρουν, πως θα πρέπει να είναι πιο μαζεμένοι σε σχέση με το πρώτο ματς και πως δεν τίθεται θέμα πως πιστεύει στην πρόκριση στα πλέι οφ.

Αναλυτικά:

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να έχει καλύτερο πρόσωπο στη ρεβάνς: «Όλα προβλέπονται από τα πρώτα 15’. Θα πρέπει να παραμείνουμε στον τρόπο που παίζουμε εμείς. Γνωρίζουμε πώς παίζει ο Άγιαξ, αλλά θα πρέπει να μείνουμε στον δικό μας τρόπο για να προκριθούμε».

Για την επιστροφή του στην Ολλανδία: «Είναι σαν να έρχομαι στο σπίτι. Είχαμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε και στην Ολλανδία και μας δίνεται μια καλή ευκαιρία αυτήν τη στιγμή».

Για το πως βλέπει τον Άγιαξ τη φετινή σεζόν: «Όπως τον βλέπει κάθε φίλαθλος. Πήγε πολύ καλά στο Champions League και είναι καλό αυτό για το ολλανδικό ποδόσφαιρο. Φέτος, πρέπει να προκριθεί και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους δυσκολέψουμε».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες που δεν τις αξιοποιήσαμε στο πρώτο ματς. Αυτό που θα αλλάξουμε, είναι να αξιοποιήσουμε όσες ευκαιρίες μας παρουσιαστούν αυτήν τη φορά».

Για τον τρόπο που πρέπει να παίξει ο ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι στο πρώτο ματς είχαμε ακόμη δύο ευκαιρίες που θα έπρεπε να είχαμε αξιοποιήσει. Αυτήν τη φορά πρέπει να αποφασίσουμε ότι θα πρέπει να είμαστε πιο... μαζεμένοι. Θα πρέπει να διατηρήσουμε την ηρεμία μας, για να αξιοποιήσουμε αυτές τις ευκαιρίες».

Για το αν του δίνει κίνητρο το γεγονός ότι θα αγωνιστεί απέναντι σε ένα κοινό που τον ξέρει καλά και τον θεωρεί σημείο αναφοράς του ΠΑΟΚ: «Αυτό δεν το πιστεύω, πιστεύω ότι πρέπει να γράψεις ιστορία και για να περάσεις στους ομίλους θα πρέπει να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου ως παίκτης».

Για το αν πιστεύει στην πρόκριση: «Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν το πίστευα. Υπάρχει μια ατμόσφαιρα γύρω μας και είναι δικός μας σκοπός να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να δούμε τις αδυναμίες της άλλης ομάδας. Πιστεύω στην ομάδα μου, πιστεύω στον προπονητή μου και είμαστε έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x