Stoiximan Super League

«Μπηχτή» από Αστέρα Τρίπολης για τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο

Ο Αστέρας Τρίπολης πόσταρε στο facebook την σημερινή προπόνηση της ομάδας και δεν παρέλειψε να σχολιάσει με… ειρωνικό τρόπο τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το δικό του σχόλιο για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έκανε ο Αστέρας Τρίπολης μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο facebook. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Τρίπολης αναρωτιέται στο Μέσοι Κοινωνικής Δικτύωσης και πάνω από την είδηση της προπόνησης εάν θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο. «Φιλικό ή επίσημο; Όπως και να έχει, εμείς προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο...», ανέφεραν σχετικά οι Αρκάδες.



Στα της προπόνησης, ο Κουρμπέλης συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του με τρέξιμο, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Γκοντό. Εκτός προπονήσεων παραμένει αυτές τις μέρες ο Φαρίνια λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Από την άλλη μεριά, ο Ιγκλέσιας γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς.

Σε περίπτωση, πάντως, που δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης έχουν προνοήσει, καθώς θα δώσουν φιλικό με αντίπαλο τη Σπάρτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x