Αγγλία

Μπλάκμορ: «Ο Ζλάταν είναι ο μόνος που θα σώσει τη Γιουνάιτεντ»

Τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς θεωρεί ο Κλέιτον Μπλάκμορ τον μόνο ποδοσφαιριστή που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κλέιτον Μπλάκμορ, σε συνέντευξή του στη «Mirror» ανέφερε πως την κατάσταση των «κόκκινων διαβόλων» μπορεί να τη διορθώσει μόνο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο 55χρονος Άγγλος άσος αγωνίστηκε στη Γιουνάιτεντ από το 1982 μέχρι το 1994, ενώ για ένα χρόνο, τη σεζόν 2016-17, βρισκόταν στο πλευρό του Ζοσέ Μουρίνιο.

«Έχουμε έλλειψη ενός ποδοσφαιριστή-πρότυπο και ο μόνος που μπορεί να μας σώσει αυτή τη σεζόν είναι ο Ιμπραίμοβιτς.
Σκοράρει αρκετά γκολ. Έχουν φύγει τόσοι καλοί στράικερ, όπως ο Ρούνεϊ και ο Φαν Πέρσι. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές έφυγαν και δεν έχουν αντικατασταθεί. Χωρίς σκέψη πρέπει να φέρουμε τον Ζλάταν»
, ανέφερε σχετικά και συνέχισε:

«Δεν τρέχει, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας, γιατί είναι πολύ καλός.Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες, οι οποίοι περιπλανώνται στο γήπεδο και ελέγχουν το παιχνίδι, αλλά όταν έπαιζε στην Γιουνάιτεντ κερδίζαμε τίτλους με αυτόν, όταν είχε ταιριάξει. Πρέπει να τον φέρουμε πίσω τον Γενάρη ή όποτε μπορούμε, γιατί μπορεί να ηγηθεί στην γραμμή», ήταν τα λόγια του για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

«Το να αποκτήσουμε και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα ήταν τέλειο, επίσης. Είναι ένας παίκτης που χρειάζεται ο σύλλογος. Ναι είναι λίγο μεγάλος, αλλά είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει τους μικρούς της ομάδας».

Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x