Ιταλία

«Μπλέκουν» Τοροσίδη σε σενάρια

Στα ανταλλάγματα που προσφέρει η Ρόμα για την απόκτηση του Μπρούνο Πέρες της Τορίνο συμπεριλαμβάνουν τον Βασίλη Τοροσίδη οι Ιταλοί!

Αν και απομένουν κάποιοι μήνες για το καλοκαίρι, οι πρώτες... μεταγραφικές σειρήνες απ' την Ιταλία έρχονται και έχουν άρωμα... Ελλάδας!

Η Ρόμα, λοιπόν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, έχει βάλει στο μάτι τον Μπρούνο Πέρες της Τόρινο, ο οποίος κάνει φέτος εξαιρετική χρονιά, έχοντας ήδη 25 συμμετοχές και 2 γκολ με την φανέλα της «Γκρανάτα».

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, οι «τζιαλορόσι» είναι πρόθυμοι πέραν από (αρκετά) χρήματα να προσφέρουν και έμψυχα ανταλλάγματα για τον Βραζιλιάνο αμυντικό (στην πρώτη σεζόν του 25χρονου αμυντικού μακριά απ' την πατρίδα του). Και ένα απ' αυτά φέρεται να είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο και βέβαια κανείς δεν ξέρει -στην παρούσα φάση- ούτε αν αληθεύει το σενάριο, ούτε αν ο Έλληνας μπακ θα συναινούσε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι επαφές έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον ατζέντη του Πέρες να 'χει συναντηθεί με τον τεχνικό διευθυντή της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι για να βολιδοσκοπηθούν τα «θέλω» των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x