Super League 2

Μπλόκο Σπάρτης στον Απόλλωνα

Το ορμητικό ξεκίνημα του Απόλλωνα Πόντου στη Football League σταμάτησε στη 2η αγωνιστική η Σπάρτη, κρατώντας τον στο 0-0 και χάνοντας, μάλιστα, μεγάλες ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι.

Ο Απόλλων Πόντου είχε την κυριαρχία, αλλά η Σπάρτη κατάφερε να αποδράσει με το 0-0 από την Καλαμαριά στη 2η αγωνιστική της Football League.

Παρά τη θετική τους πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της μπάλας, χωρίς να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά στην εστία, με τους Σπαρτιάτες να είναι αυτοί που δημιούργησαν τις πιο σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Αρχικά, στο 13’ με πλασέ του Μπαρέττα που πέρασε άουτ, ενώ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο ίδιος αστόχησε σε μακρινό σουτ, μετά από λάθος της άμυνας του Απόλλωνα. Αντίστοιχα και στο δεύτερο ημίχρονο, η κυριαρχία των Ποντίων δεν έφερε αποτελέσματα, με τον Μπαρέττα ξανά να απειλεί στο τελευταίο λεπτό, όμως ο Καλογεράκης μπλόκαρε το σουτ του.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καπίας, Σαμαράς, Μπρίτο (73’ Ντούνγκα), Συμελίδης (80’ Μιλοσάβλιεφ), Ν’ Λουντούλου, Καλαϊτζίδης (66’ Καλογέρης), Βεργώνης, Χασομέρης.

ΑΕ Σπάρτη (Τζαναβάρας): Γιακουμής, Ζουλιώτης (75’ Γραικός), Παναγιώτου, Νιάρος, Μάγκας, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος (83? Σάββα), Μπαρέττας, Ράντι (42’ Γουόρντεν), Ράνος.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:
Σάββατο 4/11
Απόλλων Πόντου-Σπάρτη 0-0

Κυριακή 5/11 (17:00)
Εργοτέλης-Κισσαμικός
Καραϊσκάκης-Αχαρναϊκός
Καλλιθέα-Παναχαϊκή
Απόλλων Λάρισας-Βέροια
Τρίκαλα-Άρης
Αιγινιακός-Δόξα Δράμας
Παναιγιάλειος-Πανσερραϊκός
Αναγέννηση Καρδίτσας –ΟΦΗ

Η επόμενη (3η) αγωνιστική:
Σάββατο 11/11
Δόξα Δράμας-Τρίκαλα (15:00)
Κυριακή 12/11
Κισσαμικός-Αχαρναϊκός
Παναχαϊκή-Εργοτέλης
Βέροια-Καραϊσκάκης
Άρης-Καλλιθέα
Σπάρτη-Απόλλων Λάρισας
Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου
ΟΦΗ Αιγινιακός
Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναγιάλειος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x