Ιταλία

«Εξετάζει Παυλίδη η Μπολόνια αν φύγει ο Ζίρκζεϊ»

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η Μπολόνια έχει στα «ραντάρ» της τον Βαγγέλη Παυλίδη, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ολλανδός επιθετικός Γιόσουα Ζίρκζεϊ.

O Βαγγέλης Παυλίδης διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Άλκμααρ, έχοντας 27 γκολ και 4 ασίστ σε 38 εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων από το κορυφαίο επίπεδο.

Mάλιστα, σύμφωνα με τη γνωστή ιστοσελίδα «tuttomercato», ένας από αυτούς είναι και η Μπολόνια. Ο Ιταλικός σύλλογος ζει το... όνειρο, αφού βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Serie A, η οποία οδηγεί στο Champions League. Κάτι που οφείλει στον Γιόσουα Ζίρκζεϊ.

O 22χρονος Ολλανδός επιθετικός έχει 10 γκολ και 5 ασίστ σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος, με την Μπολόνια να περιμένει έντονο ενδιαφέρον γι' αυτόν το επερχόμενο καλοκαίρι, ζητώντας τουλάχιστον 60 εκατομμύρια ευρώ.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι σε περίπτωση αποχώρησης του Ζίρκζεϊ, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τζιοβάνι Σαρτόρι, έχει στα «ραντάρ» του τον Παυλίδη, τον οποίο φέρεται να ήθελε και όταν ήταν στην Αταλάντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x