Ιταλία

Μπονούτσι: «Δεν είμαι προδότης»!

Τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να αφήσει τη Γιουβέντους για να μεταγραφεί στην Μίλαν εξήγησε ο Λεονάρντο Μπονούτσι, μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport».

Έκπληξη αποτέλεσε η μεταγραφή του Λεονάρντο Μπονούτσι στη Μίλαν, αφήνοντας την Γιουβέντους με την οποία είχε κατακτήσει σχεδόν τα πάντα. Ο Ιταλός αμυντικός μίλησε στην «Gazzetta dello Sport» και τόνισε πως δεν είναι προδότης, δικαιολογώντας την απόφασή του λέγοντας πως ήθελε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Είναι περίεργο να βλέπω τον εαυτό μου με ένα νέο έμβλημα, με άλλα χρώματα, αλλά είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα. Ήθελα νέες προκλήσεις, ήθελα κάτι καινούργιο στο οποίο θα δώσω το 100%», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος στόπερ και πρόσθεσε:

«Όταν τελείωσε η προηγούμενη σεζόν, συνειδητοποίησα ότι η σχέση μου με τη Γιουβέντους δεν ήταν πια τόσο ισχυρή και αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Κάτι είχε σπάσει, δεν ένιωθα πια σημαντικός. Ειπώθηκε ότι δεν είχα καλές σχέσεις με κάποιους από τους συμπαίκτες μου, αλλά δεν συνέβη τίποτα από όσα γράφτηκαν. Δεν νιώθω προδότης, Αν με αποδοκιμάσουν οι οπαδοί της Γιουβέντους, θα μου δώσουν δύναμη όπως συνέβαινε όλα τα χρόνια που με αποδοκίμαζαν ως παίκτη της Γιουβέντους».

Καταλήγοντας, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι: «Η σχέση μου μαζί του ήταν πάντα ξεκάθαρη. Αν ήμουν σημαντικός για την ομάδα, το χρωστάω και σε εκείνον γιατί αποφάσισε ότι μπορώ να βοηθήσω. Είναι λογικό στη διάρκεια τόσων χρόνων να υπάρχουν και διαφωνίες, οι πράξεις καθενός έχουν και επιπτώσεις και καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του γι' αυτές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x